Återuppta karriären

Det blev ändrade planer idag, ingen avatar den här gången. Jag ska tydligen åka skridskor istället.. har inte stått på ett par skrillor på sisådär 4 år, men det ska nog gå bra. right? Martin, Evelyn, Markus och jag far väl efter 4 någon gång och leker nhl.

over and out

Tack tomten

I år tyckte tomten att jag hade varit ganska snäll faktiskt! tur att han är gammal och trött så han inte är vaken så sent om nätterna.. Har fått pengar, lite kläder, en parfym och världens sötaste örhängen av världens sötaste Markus bl.a. Idag har jag hunnit vara på sun boutiqe en sväng och solat, sen blev jag lite förvånad över att det var så mycket folk när jag gick in på lindex.. Inte så konstigt, kom på att jag hamnade mitt i mellandagsrea kaoset.

.-

Från oss alla, till er alla
GOD JUUUUUUUUUUL!!!!!!!!!!

Hej 2010

Nu är jag färdigshoppad känns det som, luleåresan var mysig och jag hittade i alla fall 2 av de 3 saker jag behövde inhandla.. Igår var jag och fikade på nyfiket med sandra, maja, erik och några andra, sen gick vi en runda på våran otroligt stora innerstad och kikade. Jag och Sandra har även gjort lite new years eve planer och det bådar gott än så länge! dock så är inte mycket helt bestämt men snart så. Nyårsklänningen (klänningarna rättare sagt..) köpte jag när jag var i luleå och sen fattas inte så mycket mer för min del. Imorrn är det julavslutning, och som vanligt när det är jul, sommarlov eller liknande så fattar jag det inte ens innan jag märker det mitt framför näsan på mig. Har inte riktigt kopplat att det är julafton om 3 dagar?! Nåväl, julkänslan kanske kommer senare, som man alltid intalar sig..
Här spenderade jag förra julaftofton och nyår, Vi var på Bahamas, I Miami, key west och alla möjliga ställen i USA. Självklart var det härligt men julkänslan låg på noll och på julafton vill man helst samla ihop hela tjocka släkten och dra en riktig svennejul med tomte och lösskägg! Så i detta fall hade jag faktiskt hellre stannat hemma och sparat utlandsresan till efter nyår.

take care


luleå

I gällivare blev man då inte långvarig!.. Jag lyckades övertala mamsen att vi ska fara till luleå på lördagmorgon för att julhandla lite, julafton börjar ju faktiskt närma sig.. Så nu lämnar jag stan i helg igen, dock bara över dagen men det ska bli skönt.

Måste bara berätta om mitt lilla misslyckande imorse.. Så jävla typiskt mig så det finns inte. När jag vaknade på morgonen och skulle ta fram min plånbok, tror ni jag hittar den då? nej självklart är den borta.. men vadå, jag hade ju bara 2600 kr i den och massa kort bl.a så det är ju iiiingen fara. Jag fick panik och var stressad för jag skulle till skolan med bussen. Jag sprang omkring som en yr höna och nästan grinar i en halvtimme hos Markus och letar i deras hus, i hans bil och överallt. Till slut hittar jag den på uppfarten i snön bredvid huset där mackes bil har stått, den hade tydligen varit under hans bil så det var därför jag inte såg den. Han hade backat på den och kört iväg utan att märka något.. ?!?. men nu är min plånbok räddad !! hurraayyy

the wait is over

För nu är jag hemma igen! för några dagar sen rättare sagt. Men jag har inte hunnit skriva nåt här i lilla bloggen.
Och jag har egentligen inte tid nu heller.. så får uppdatera senare idag kanske, stoppar nog in lite bilder från helgen i Stockholm också :)


sthlmPå torsdag tar vi flyget till huvudstaden! skönt att få slippa den bitande kylan ett tag för lite omväxling. I detta hus (kolla upp) hos min faster kommer vi hålla till och ha det mys. I sista sekunden har jag lyckats övertala markus att följa med också. hans mamma kanske har rätt, jag har kanske magiska övertalningskrafter när det gäller den grabben.
jag har en känsla av att jag komemr bli av med lite pengar i respektive fastigheter på drottninggatan också.. jag får hålla mig i skinnet lite helt enkelt!


mad house

Jag vet inte riktigt hur man ska sammanfatta helgens bravader? allt som kunde hända hände, ungefär. Vid 2 tiden började knytnävar, tårar och poliser flöda i en salig blandning och det blev en jävla soppa. I alla fall så hade vi  skitkul under hela kvällen innan allt hände och vi dansade så jag hade träningsvärk dagen efter. Eftersom det blev så mycket tjorv så kom jag hem vid 05.00 och somnade halv 6 .. jag sov hela dagen efteråt och orkade inte kliva upp till skolan ens på måndag, inte speciellt lyckat. stoppar in 2 bilder från den roliga delen av kvällen i alla fall! 

RSS 2.0