H&M
Nu har jag äntligen fått klicka hem den här tröjan!! jag vet inte hur många gånger h&m fått in nya storlekar när dem varit slut och så har jag tänkt beställa, sen tar dem slut precis innan jag tagit reda på kundnumret och allt sånt.. Dem går åt som smör av någon anledning. Kanske för att den är så jävla snygg? förmodligen. Nu när jag kollar på hemsidan bara en dag efter jag har beställt så är dem också slut..

Jag tog svinsinfluenseprutan igår och det verkar som att alla har blivit sjuka, utom jag och min pojkvän.. haha, Jag har till och med drömt om att sprutnålen är 3 mm tjock och att man måste tvinga in den i armen.. men sticket märkte jag inte ens, till skillnad från mina gardasilsprutor där nålen tydligen var dubbelt så tjock och sved i hela armen. Ikväll måste jag till vicky en sväng och titta på systrar i jeans filmen, eftersom vi har en redovisning på systrar i jeans boken, och självklart är vi så lata så vi slår på filmen dagen innan istället för att läsa den.

so long !


#!":"@

BLI INTE RÄDDA!!! bloggen är under uppbyggnad......

Luleå

jajemen, nu är det klappat och klart. pappa och syrran ska tilll Luleå i helgen med husbilen på hästtävling så jag hakar på så kan jag shoppa litegranna, kommer hem på söndag.

take care!


värt

Nej.. inte alls värt. Jag har inget att göra nu eftersom vi börjar skolan kl 1, och jag klev upp 20 över 7, smart -.- Så jag kan ju lika gärna knappra lite här i bloggen. Kan ju börja med att säga att jag ska få en ny mobil idag! Hurray, nu slipper ni mina lika-synd-om-mig-som-barnen-i-afrika inlägg för att jag inte har en fungerande mobiltelefon. Det enda kravet jag hade på mobilen är att den skulle ha bra kamera med blixt och touchscreen.. och INTE en sony ericsson, för jag orkar inte lämna in den på lagning 24/7. Förra gången jag och pappa var på geracom så hade dem ingen mobil med bra kamera som inte var en ericsson.. Men igår när vi var och kolla hittade jag en perfekt telefon. Så då är det avklarat!

Jag funderar på att åka till luleå till helgen och shoppa litegranna ifall jag fått mina pengar till helgen.. men med min otur så lär dem ju komma på söndag. Jag kände att nu är det dags eftersom jag bara sitter och dreglar och gnäller framför datorskärmen när jag klickat mig in på hm.com, bik bok och gina..

slänger in två sköna dubsteplåtar, take care!
glöggkväll

lika enkelt som det låter, igår kom vi på en dunderbra idé att ha en mysig kväll med glögg och kortspel. dock så blev glöggen spetsad med en kvarting.. vem hade kunnat tro det? :O kvällen blev ändå tidig för mig eftersom jag hade lovat markus att komma hem och vara med honom så det räckte med en kopp glögg för mig. Man ska hålla det man lovar.. ikväll ska jag nog kolla lite one tree hill med sandra och sen tagga för skola imorrn.. jippieeeee!! varför ska helgerna går så ruskigt snabbt? :(

Halloween

Det slutade med att vi for ut både fredag och lördag i helg, och som man lätt kan lista ut så är man ju inte riiiktigt lika pepp på att dricka andra dagen. Men det blev kul i alla fall! vi var några tjejer hos Sandra, plus Fredde och hans killkompisar sen efter ett tag kilade vi förbi skoterklubben, men vi gick därifrån lika snabbt och promenerade vidare till Tommy och fortsatte med partaj där. Kvällen slutade med en Rocky på manuella, det är alltid så jävla gott med pizza efter en utekväll av någon anledning! haha, vid halv 2-tiden promenerade jag hem med Markus och sen sov jag som en liten unge och vaknade inte en enda gång på hela natten, det är vääldigt ovanligt.. men glad är jag för det!

såklart fick min lilla kamera vara med när vi var hos Sandra så slänger in lite blandade bilder från fredag och lördag :)RSS 2.0