bus eller godis?

nuuuuu börjar man känna sig lite extra taggad för halloween! och det blir ju extra roligt för att vi har så klockrena utstyrslar. Sandras peruk är näst intill oslagbar.. och mina kattlinser ser allt annat än snälla ut ;) Jag och Sandra for och fikade på nyfiket igår och sen for vi till mig och det slutade med att vi började trixa med rakapparater och färg (ovanligt), Men blev väldigt bra! jag tycker det är skitkul att exerimentera med hår så kanske man ska satsa på en frisörkarriär? ;) kan ju meddela att jag har rakat ränder på min mamma för några dagar sen också. haha, och hon är snart 40.. Jag trodde aldrig hon skulle våga, Men snyggt blev det.hoppas ni får en lyckad halloween, för det ska då jag ha!-

Jag dör i drömmen…  (2007-08-05)

"När man drömmer att man dör är det ofta en fråga om att man lämnar "något gammalt" bakom sig. Att en del av dig, kanske en egenskap eller tidigare beteende, försvinner. Det kan också vara så, om du genomgår en stark utveckling t.ex. som tonåring eller om du jobbar mycket med dig själv, att det känns i Livet som att du dör. Detta är ofta ett gott tecken, då det lämnar plats åt något nytt istället.

Känslan kan också vara så att det sker saker i ditt liv just nu som gör att du känner dig instängd eller fångad, kanske av personer i din närhet. Detta är något som du bara kan känna in själv, men kanske något du kan fundera över; Om det finns någon eller något i ditt vakna liv som gör att du känner dig 'kvävd' och inte får leva ut ditt rätta 'jag'."


mjau

Igår for jag, joanna och sandra på nyfiket och satt där tills arslena växte fast i stolarna, ungefär. Sen gick vi en runda på stan och vidare upp till sandras lya på fjällnäs. Vi satt och planerade lite för halloween och sen när jag kom hem fick jag mitt önskemål igenom! morsan lagade tacos och jag ringde hit markus som också käkade med oss.

Nu väntar jag tills klockan ska bli två så jag får åka på nordkalotten och ta min sista gardasilspruta. förra gången höll jag på att svimma eftersom jag var väldigt sjuk, och sjuksköterskan glömde nämna en liiten viktig detalj.. nämligen att man inte ska ta sprutan under tiden man är sjuk. såja! men nu är jag iaf helt svinsjuke-frisk och allt sånt så det ska nog gå fint. Efter jag tagit sprutan ska jag nog testa mina snygga kattlinser jag ska ha på halloween.

sweet dreams

inatt drömde jag en ganska läskig dröm.. den kanske inte låter så läskig men för stunden så vågade jag knappt somna om när jag vaknat upp från den. Jag var i ett stort gammeldags stenrum med antika möbler och min syster var med mig. I rummet fanns en stor ugn/spis eller vad man nu ska kalla det med en lucka och ett handtag på framsidan. innanför luckan låg min egna döda kropp. Det var som en avlång spis som liknade hur kropparna placeras i ett bårhus, med fötterna utåt. Jag och min syster stod i rummet, och jag blev så obekväm vid tanken att jag låg där död att jag öppnade luckan och tände på min egen kropp och såg mig brinna tills det bara var ett skelett kvar. Det måste alltså ha varit två av oss eftersom jag tände på mig själv? haha, mina drömmar är alltid så himla skruvade.. jag vet att jag har läst nånstans om vad det betyder om man drömmer att man själv är död, någon som kommer ihåg vad det betyder?.. för själv har jag glömt bort.

får väl hoppas att min domedag inte är kommen i alla fall, det vore ju lite trist. Nu ska jag ta och promenixa bort till rajdvägen och fira charlotte och bli bjuden på tårta + andra onyttigheter!

xoxocrystal method

varje gång jag får vara ensam för länge så börjar jag fundera för mycket på allt allt allt. Det är bättre när någon håller mig upptagen så jag glömmer bort att tänka efter om jag gjort det rätta. Hatar sånt här onödigt grubbel! plus att när man är ensam så lyfter man fram de negativa med allting. i alla fall jag ^^,

nog med skitsnack! idag när jag kom hem så ägnade jag eftermiddagen till att sy om alla kläder som inte sitter som de ska, ett v i checklistan (y) ikväll ska jag väl kolla harry potter med min lilla göbbe eftersom han så gääärna vill se den ;)
this is why you´re hot

Idag åkte jag hem ensam från skolan för ovanlighetens skull, och som vanligt när jag får vara hemma ensam för länge så får jag ett ryck, som jag brukar kalla det. Helt plötsligt fick jag en idé att jag ville slänga ut min säng ur mitt rum eftersom jag ändå aldrig sover i den, och bära in min systers 3-sits soffa istället. Och när jag får sådana impulsiva idéer så går det knappt att stoppa mig, ungefär. Jag klämde in den feta soffan genom min smala dörröppning och sen storstädade jag hela mitt rum. skönt att bli av med den där sängen som åt upp all plats här inne. Sen kopplade jag in mina högtalare också, fast en av dem är sönder.. så ska nog köpa nya inom en snar framtid.
glömde säga, fan vad skönt med lov! jag höll på att bli riktigt skoltrött den senaste veckan märkte jag.. nu ska jag nog börja tagga lite till halloween och hoppas på att jag inte drabbas av svininfluensan.

take care


Fotbollsturnering

Sådärja! då var turneringen avklarad, den hade sina toppar och dalar men slutbetyget är att det var sjukt roligt! det här måste vi nästan göra om nästa år.

Dagen startade kl 5 på morgonen, kul.. sen samlades alla hos Vanessa kl 6 ungefär, det ska börjas tidigt säger jag bara.. Vi fyllde vattenflaskorna och några timmar senare drog vi vidare mot sporthallen taggade till 1000. Vi vann ingen match :( men inga sura miner för det! eran coach är så stolta över er ska ni veta.

Efter turneringen åkte jag hem och sa hej till min pojkvän, sen fortsatte det med galej hos vanessa igen på kvällen. Det var sjukt mycket folk och en aning kaos, Jag tänkte inte berätta så mycket mer utan låter bilderna tala för sig själv. Passar på att slänga in några när jag just fått tag på min kamera som varit på vift..14 oktober 2009

Nu har det varit en jävla massa tjorv med denna fotbollsturnering så man börjar ju bli lite less. Först skulle vårat lag vara nudister, sen skulle vi ha discotema, och sen var det nån liten själ som inte tyckte att det temat passade och tydligen inte vågade säga det själv? Så då fick någon annan föra talan och så bytte vi tillbaka till nudist-tema igen. Vårat lag ska kuta runt med lösrumpor och lösbröst.. skitkul va? Haha jag behöver då inte bekymra mig om vårat supergenomtänkta tema för jag ska vara coach, slips och kavaj för min del! Jag ska se till att fylla på vattenflaskorna så dem aldrig står tomma på bänken, en sak som är säker.

 Det börjar ju bli så satans kallt här i hålan! så idag for jag med therese och köpte jag en svart, fluffig, söt halsduk för 149 riksdaler. Efter det drog jag till eldflamman johansson uppe på fjällnäs och käkade nudlar och tittade film, Och tur var det att hon hade nudlar att bjuda på för jag höll verkligen på att svälta IHJÄL. hade ont i magen för att jag var så hungrig.. Nu väntar riktigt käk här hemma, sen ska jag gå till Markus och få en special treat, tydligen. Sarah Andersson gillar detta

bjuder på en gammal bild så jag får sakna mitt röda hår lite till. (y)
skitväderDet är först nu jag kommer ihåg hur jävlig vintern är.. jag och vicky for på stan idag i snöstormen, hittade 2 tröjor och ett par svarta glansiga leggings. ena tröjan fick jag för 59 kronor! det var en "serious sally" tröja från rut m.fl som hade kostat 149:- har jag för mig, vilket kap. Nu är jag döhungrig så ska leta fram nåt att äta i köket, goodbye!

swingfly

lördagskvällen slutade med några drinkar hos Sandra, sen for vi ner till centrum och mötte Natalie och alla kända ansikten. Vi skulle försöka få en skymt av swingfly men det var ju fan omöjligt! vääldigt mycket folk var det. Man tycker ju att dem borde ha spelat på scenen istället för i ett litet tält.


hit me up

Nu är det en kall dusch som gäller. Har varit och tränat på fysion med vicky, jag hade i alla fall tänkt pallra mig dit tre gånger i veckan hädanefter. Förra vintern var vi ju rätt bra på det så det ska nog funka nu också, om vi inte latar ihop :)

snart fredag igen! veckorna går så himla fort..


RSS 2.0