ice ice baby

Jag fick nån energispurt i eftermiddags på skolan och satt kvar 30 minuter extra (?!) och skrev på min skolblogg.. INTE likt mig. Jag satt och knapprade och sen när jag tittade bak så var det som ett eko i datasalen.. alla hade slutat. Hoppsan, lite inne i datorn kanske..

Kom från macke för ett tag sen, var där och käkade räksallad från Linas matstuga, nu ligger jag i min säng och glor idol lite smått och äter den godaste glassen genom tiderna.. Ben & Jerrys chocolate fudge brownie, chokladglass med små browniebitar som smakar kladdkaka! sjukt god vill jag lova. Ikväll ska nog jag och markus ha det mys och kolla en bra film, sen är det bara 1 dag kvar till helgen. gillas!


impuls

Igår drabbades sandra av ett så kallat sarah-syndrom. En galen impuls som är typiskt mig helt enkelt, som att färga håret rött. Jag kletade in färg i håret på henne och sen var det ingen återvändo, Och resultatet blev faktiskt bra! bruden blev nöjd och håret blev grymt.
Efter Sandra hade åkt hem så plockade macke och nisse upp mig så for vi på bio och såg flickan som lekte med elden, den var bättre än första filmen till och med. dock så får man ju träsmak i röven av den här filmen också eftersom den är så lång.. 


nu ska jag slänga i mig nåt att äta och sen fara till skolan, tjing!

 


börja om från noll

´

RSS 2.0