i like

Eureka, jag har funnit det!
Jag har haft en bild av ett sådant här ställ i mitt huvud, jag har bara inte hittat ett någonstans förän nu. Alla mina hundratals armband ligger just nu utspridda på en hylla, fönsterbrädan, lådor osv. så detta ställ ser ganska lockande ut. När jag känner mig givmild och vill slösa 300 kr på något lite halvnödvändigt ska jag definitivt lägga dem på den här.

299:- från mihi.se

p.s makki e söt


Tomtens verkstad

Nu har jag fått en dunderidé igen. Så fort jag är ensam hemma kommer jag på nya projekt, synd bara att jag kommer på 20 projekt på samma gång och inte har all tid i världen.. I veckan snickrade jag ihop det här handsmycket, alla delar kommer från gamla halsband och armband. Snart har jag en egen återvinnigsstation här, väldigt praktiskt!


good romance

17 år, 17 år i staden där jag växte upp och så märker du hur fort det går...
jadå, jag blir 17 idag. Bara ett år kvar till 18! det närmar sig sakta men säkert. Förut fick jag alltid lite ångest när jag fyllde år, det kändes som att tiden gick för fort och jag inte hann med att vara 15, eller hann med att vara 16. Men nu tror jag att jag har börjat greppa det här, det ska bli så skönt att fylla 18 och ta körkort! det måste vara prio 1 när man fyller 18, förstår inte folk som är 20 bast och inte har orkat ta körkort bara för att dem är så jäkla lata. Visst om man känner att man inte behöver körkort för att man bor i en storstad eller cyklar istället, vad vet jag, men tigger man skjuts av folk varje dag så är det fan dags att göra nåt åt det.

Nu ska jag ta mitt pick och pack och fara på stan och kika på en vårjacka! Jag är överlycklig för att snön smälter, det är detta jag gått och drömt om hela vintern.. Är väldigt hoppfull eftersom jag är medveten om gällivares otroligt stora utbud. eller var det lilla?.. 


ett stycke spets

Jag är en person som man kanske kan kalla dyr i drift, jag ändrar smak hela tiden och lessnar snabbt på saker jag har. Du tänker: Fan vad jobbigt. Jag tänker: Fan vilken bra lösning jag har kommit på till det problemet!
Mina overkneestövlar var ett bra exempel på ett par skor jag hade blivit less på så, dem var nog helt enkelt för grylliga.. Efter några sömmar blev dem smalare, högre och enklare. Så nu slipper jag kuta runt i affärer och slösa 700 spänn på ett par nya stövlar som jag ändå blir less på i slutändan. Get the picture?.. När jag ändå var igång spexade jag till min nya tröja med en spetsficka på höger sida. Den är från bikbok och kostade 37 kr(!!) så jag köpte en likadan i vitt när det ändå var så billigt.

Före


Efterden stora gula guden

Det är nog så vi gällivarebor ser på solen. Så fort den tittar fram en vårdag blir man nästan tvungen att ta vara på den lilla tid vi får med den. Idag var vi tyvärr lite för söliga och hann inte med solens tempo så den hade redan försvunnit när jag och några tjejer kom fram till grillplatsen vid e10an, men man kan väl ha kul ändå ;)

glad påsk

sådärja, nu fick jag äntligen ta fram min snygga jofama by kenza sjkinnjacka som jag köpte förra året. Hemma är det ju inte precis skinnjacksväder ännu, men här i luleå passar den perfekt. Jag har varit och strosat på stan i lule idag och i förrgår, första gången stötte jag till och med på några gällivarebor som jag hade sällskap av i några timmar.

Nu ska vi åka vidare till Bönträsk för att äta middag och träffa min faster och mina kusiner som är på besök från England, just därför träffar jag dem inte så ofta så det ska bli kul. Efter det rullar vi hem mot Gällivare, känner att jag måste få pussa på min lilla gubbe där hemma innan han längtar alldeles för mycket efter mig ;) hehe
stoppar in en bild på min skinnjacka och en liten bit av mina nya skor och mitt linne jag köpte när jag var på stan i torsdags också. adios!


RSS 2.0