thaiparty

I fredags efter skolan for jag och käkade lunchbuffé på thai med tilda, anna, rebecka och jessica, gud så gott!! har inte ätit kina/thai-mat där på jag vet inte hur länge. Vi åt där mycket oftare när peking var där istället för thai. Eller det kanske inte var för att namnet var annorlunda, det var nog kanske så att vi var en hel familj istället för en lite splittrad. Vilket som, det var behövligt.
Efter lunchen gick vi en sväng på stan och kikade och efter det hem till Anna. Jag lyckades få hem en svart spetströja tröja som hon skulle slänga, anna din tok!! Man borde egentligen samla ihop alla kläder som man har lessnat på och byta med sina kompisar.. får ångest när jag tänker på hur mycket pengar jag slösar på kläder som jag aldrig använder. Men ett plagg som jag lessnat på är ju nytt  för någon annan och kan uppskattas av någon annan!

När det kvällen närmade sig for vi till matilda, kändes som att vi var hur många tjejer som helst och i en salig blandning. Efter ett tag åkte vi alla till david som hade hejdå-fest, tror nog att alla gällivares partydjur hade samlats på ett ställe. Vi hade jätteroligt hela kvällen och dansade tills golvet gav vika. eller nästan, en stol gav i alla fall vika i slutet av kvällen. Det är faktiskt inte för ofta man har en superkul utekväll i Gällivare. Jag brukar bedöma kvällen med hjälp av mina nylonstrumpbyxor, ju större hål och ju mer repor desto roligare har det varit! haha..

Dagen efter hade jag bara tänkt kurera mig och ta det lugnt med min pojkvän men sen fick han fiskeabstinens och for iväg, så då for jag till lisa och det blev en utekväll även igår.





home-made



brillor

håller mitt ord om att jag skulle sätta in en bild på mina brillor, här är ett par av de jag köpte. småsuddig bild men det får duga!


nytt i garderoben

det är inte ofta man hittar något riktigt snyggt på lindex. men jag har lyckats!


Bustier 199:- , Lindex


Fårskinnsjacka 799:- , Lindex


färdiggiftet

nu är min faster och hennes kille officiellt man och hustru. Jag är hemma från stockholm och bröllopet blev succé, förutom att ringbäraren (deras kille simon, 5 år) tappade en av guldringarna precis när han skulle gå fram till altaret.. den studsade omkring på stengolvet men till slut fick han upp den igen som tur var. man hörde ett sus i hela kyrkan när alla åskådare drog in luft och höll andan och till sist en avslappnad pust när han hittade ringen igen.

Idag har jag avklarat första dagen i skolan på 10 veckor också, var inte så hemskt som jag hade förutspått. Ny klass och nya mentorer, ser ut att bli ett bra år på företags. Imorgon taggar vi för bakning för då ska treorna laga mat till oss medans vi ska stå för efterrätten, godismuffins! godis är ju gott, och muffins är gott så det kan nog inte slå fel.


snickrade ihop en fransk manikyr till bröllopet som sedan förföll rejält. här är en bild under de 10 minuterna det såg fint ut i alla fall...










nyfikna

Igår satt jag på altanen och solade hela förmiddagen, jag satt precis i dörröppningen så dörren fungerade som vindskydd (som nästan var ett måste för att överleva i dem iskalla höstvindarna..) . Helt vindstilla med gassande sol, så jäkla skönt! kändes som att jag satt på kreta och glassade. Sen gick jag och Victoria in till stan och strosade runt ett tag. Vi sprang på Joanna, Natalie, Miranda och Matilda som var på väg till nyfiket så vi hakade på dit och satt och surrade ett tag. När jag väl skulle låtsas vara nyttig och bara köpte en loka där så visade det sig att man får gratis kulglass om man köper något att dricka. Hur stor är chansen??

Om två dagar tar jag med min klänning och hoppar på planet till Stockholm för då nalkas det bröllop! Det blir en snabbvisit den här gången, Vi flyger ner på lördag morgon och hem på söndag kväll så vi hinner nästan bara svepa champagneglasen innan vi ska hem igen. Min fasters hus är tyvärr fullt av finnar (brudgummens släktingar) så vi ryms inte att bo där, istället checkar vi in på hotell över natten och njuter av hotellfrukosten på morrgonen. Dreglar redan..

Nu ska jag nog ta och försöka väcka markus som ligger ihopkurad här bredvid som en liten hundvalp. Om jag lyckas är en annan femma..

home-made

Det är sjukt hur mycket pengar man spenderar på saker man som man kan göra helt själv..


favoptic

Igår mötte jag upp Sandra på stan en sväng och sen prommade vi upp till henne på fjällnäs. Vi surrade på och fick sällskap av Victoria, sen kollade på "vingar av glas". Får lite nostalgikänsla av den filmen eftersom jag har sett den massa gånger när jag var liten. Jag har märkt att man ser på filmer med helt nya ögon efter ett tag. Det är nu det verkligen kommer upp för en vad filmen egentligen handlar om! när man var liten så såg man ofta inte baktanken med filmen, man bara stirrade sig blind på skärmen i princip, och skrattade om något var roligt eller skrek om något var läskigt. Ibland fattade jag inte heller varför den och den personen kunde vara så ledsen eller kunde vara så arg till exempel. Så en skitdålig film man sett när man var liten kan helt plötsligt bli dunderbra nu när man verkligen förstår vad dem handlar om! haha

Medans vi satt där och kikade film fick jag ett sms om att mina provbågar från favotic har kommit, har nämligen beställt hem brillor därifrån eftersom jag lyckades söndra mina efter någon månad.. Jag är inte precis i behov av glasögon så jag har inte haft någon brådska att beställa nya, men när man ska ta körkort måste man ju ha perfekt syn och det har jag tyvärr inte! Så nu har jag hittat två skitsnygga bågar, kommer säkert beställa fler därifrån senare för dem har så jäkla snygga och billiga glasögon. Jag beställde hem 6 provbågar men antagligen så förväxlade dem namnen på en av glasögonen för jag fick hem ett par jag inte hade beställt. Tur i oturen, dem brillorna var skitsnygga och är snart på väg hem till mig! Om dem inte hade skickat fel så hade jag nog aldrig kunnat tänka mig att dem skulle sitta så snyggt.
klistrar in en bild här på glasögonen när jag fått dem ;)







slut

Min systemkamera är någonstans mellan norge och tyresö just nu så bilder kan ni glömma.. Har även glömt halva min garderob, min skinnjacka, plattång, hårtork, skor, klocka osvosv. där nere, orkar inte rabbla upp mer då får jag bara mer ångest för att jag är så slut i huvudet.. Skyller på att jag har min pappas gener, han glömde ju trots allt att han hade lånat ut en bil till en kompis och anmälde den stulen. då har det fan gått för långt.. Sen planerade han en kupp med mig om hur vi skulle göra för att få tillbaka den halva miljonen som bilen kostade av försäkringsbolaget. Han hade lämnat bilnycklarna i bilen och då får man ju liksom inte tillbaka pengar om den blir stulen.
nåväl, nog om det! det slutade ju lyckligt i alla fall.

Jag sitter och kikar på klänningar på Nelly nu eftersom min faster ska gifta sig om 3 veckor. när vi var nere i Stockholm for min kusin for hejvilt på stan och letade desperat efter en tärnklänning när någon plötsligt frågade "Sarah vad ska du ha på dig för klänning?" ojsan. det hade inte ens i närheten nuddat mina tankar. Tur att Nelly finns med sina snygga reaklänningar för 79kr! Jag lär ju ändå bara använda klänningen en gång så då orkar jag inte sätta pengar på det helt enkelt. Det enda problemet är att jag blivit tillsagd att helst inte ha en svart klänning eftersom det blir lite begravningstämpel över det hela, eller en vit klänning, eftersom det är tradition att bruden är ensam om sin vita klänning. Hmm, det är bara det att.. ja just det. Alla snygga klänningar finns ju bara i vitt och svart!! och att jag är van att bära kläder i svart/vitt/grått för att jag varit rödhårig gör ju inte precis saken lättare. Men nu tror jag i alla fall att jag lyckats hitta the one, den är lite halvt ovanlig sådär som jag alltid dras till men passar ändå till ett bröllop.


www.nelly.se


RSS 2.0