shoppingvärk som sagt

Har sprungit på stan halva dagen här i umeå, så känner mig lite småseg.. Höll på att bryta ihop där ett tag, en tom mage när man ska shoppa är ingen höjdare! Jag har i alla fall hittat mig några kap som jag kanske slänger upp en bild på när jag kommer hem, vi får väl se. Har spårat upp monki här i Umeå också så har varit där inne och virrat bland alla speglar och neonfärger. Första gången jag traskade in på en monkiaffär höll jag på att få ett eplipsianfall, men nu har nerverna lugnat sig som tur är..


Monki, Umeå

Beger mig hemåt imorgon, xxoo


Umeå

Imorgon kl 2 åker vi mot umeå med häst och ungar i bagaget. Min syster ska på nån hopptävling i umeå, därav hästen.. Och ungarna är bara ett bihang som alltid kommer med på köpet.

Den här veckan har jag mest spenderat med att försöka undvika min pojkvän.. det kanske låter lite lamt men jag hade en anledning, han har haft magsjuka. Det är nog den värsta sjukan jag vet, får mardrömmar när jag tänker på det.. Olikt mig att inte bli smittad just när man ska fara iväg och göra nånting roligt! you go girl!! Jag har nog turen på min sida, för ovanlighetens skull.Lördag 20 februari, 20.23

Noterat.
Jag försöker liksom få in i mitt huvud att det är lördag, även fast det känns som söndag och jag ständigt kommer på mig själv med ångest för att jag tror att jag ska till skolan imorgon.. Men den som väntar på något förjävligt väntar aldrig för länge!

Nåt som inte är förjävligt är att jag har bestämt mig för att följa med pappa till umeå nästa helg. Passar bra nu på våren så jag får slänga in lite nya vårkläder i min garderob, det nästan rycker i shoppingnerven... hehe. Helgen efter det ska jag, Markus, mamma och Patrik till luleå och spendera dagen med hockey och shopping, igen.. Det råkade bli en liten dubbelbokning eftersom vi hade planerat att fara till luleå långt innan, men det kvittar väl.

Igår hade vi tjejkväll på hög nivå och inatt har jag dansat sönder ännu ett par svarta nylonstrumpbyxor.. Dem är nog bara till för att stå still och se fin ut i har jag insett.
Bloggen bråkar så kan inte ladda upp några bilder, det får bli en annan gång.
so long

 


Alice

Ojsan!! Glömde nog bort att blogg.se existerade den här veckan. Har haft fullt upp med att vara sjuk och torka pisspölar från golvet. Givetvis inte mina egna pisspölar, så sjuk har jag inte varit som tur är.. utan det är nämligen våran nyinflyttade valpis som har varit i farten! Tänkte dela med mig av lite söta cambilder jag och min nya bästis Alice tog nyss, dock så är det väldigt svårt att få henne att fastna på bild..you're a hot mess

Sitter här och käkar päronhalvor som jag just skalade till mig, Så blev jag plötsligt sugen på att spela the sims, ni vet den där nostalgikänslan när man börjar tänka på någonting man gjorde när man var liten och drömmer sig tillbaka. Jag älskade det där spelet förut! haha ska nog låna det av min kusin och göra en comeback.

Den här veckan har bara flygit förbi känns det som, kanske är för att vi haft så korta dagar i skolan + att vi fick stanna hemma en dag på grund av vattenläckan på skolan.. Skönt är det då i alla fall. Idag hade vi nationella i matte, det gick väl halvbra.. Vågar inte säga något förän jag får resultatet för man kan tro att det har gått bra men sen har det i själva verket gått käpp rätt åt helvete! 

I lördags var jag och köpte en svart tröja på jive för att få utlopp för mina kreationer som ligger och väntar inne i huvudet.. Guld och silverkedjor gör mycket på en vanlig svart basic tröja ;)
S.O.S

Japp, nu är det svininfluensa i vattnet i skolan igen, hehe.. I alla fall enligt halva gällivares munnar när dem fått tolka "ett vattenläckage och att influensan sprids snabbare om man inte kan tvätta händerna". Så tokigt det kan sluta i detta samhälle ;)

Och jag som redan hade hunnit fixa håret och tvingat mig själv upp ur markus sköna säng..... Och nu kan jag självklart inte somna om igen. kul.RSS 2.0