houston don't dream about me

Igår drömde jag att jag hittade mitt solkort som jag tappat bort. Jag pustade ut och kände genast lyckan i kroppen när jag hittade det. När jag sen vaknade blev jag bara förbannad för att det bara var en dröm... Jag lyckas alltid tappa bort mina saker! Jag gick hem från markus och surade och fick någon slags känsla om att kortet var i min svarta guessväska som jag inte använt på år och dar. se på fan, där var den! jag hittade den, precis som jag drömde. vad kallar man sånt? sanndröm? slump? inte aning, men jag blev precis lika glad i verkligenheten som i drömmen i alla fall.

Den natten fick jag faktiskt nytta av mina drömmar för ovanlighetens skull, medans markus drömde om några jävla slangar, en svart och en vit tydligen. När han sen vaknade var han fullt övertygad om att de två slangarna låg i glepan mellan sängen och väggen..? eeh okej, självklart ligger dem där gubben. Han försökte övertyga mig om att dem LÅG verkligen där och det är sådana slangar som man har i trädgården, en svart och en vit. Det tog nog 10 minuter innan han insåg att det var en dröm och att det inte låg några slangar vid sängkanten. Han var i tillståndet jag brukar vara i varje gång jag pratar i sömnen och han väcker mig, sen vägrar jag inse att jag pratat i sömnen och försöker övertyga honom om att jag var vaken..! haha, jag hade då kul i alla fall. Det konstiga var att jag hade en normal konversation med honom innan det så jag trodde han var fullt vaken och hade blivit knäpp i bollen.


home sweet home

Jag är tillbaka! Eller rättare sagt för två dagar sedan men har haft lite fullt upp med jobbet, och att vara trött efter jobbet. Inte för att det är speciellt tungt att jobba inom äldrevården men jag måste ju få ha nån ursäkt.. Idag stod jag och strök gardiner medans en av tanterna satt vid bordet och stod för stämningsmusiken. "Kärleken är så vacker, tänk vad det hade varit underbart att hitta en riktig karl, en riktig karl....." medans en annan står och skriker till hörnskåpet att hon ska dräpa det för att det är tokigt och en tredje som reagerar på mordhoten med att skrika "håll käften!!". Allt i en salig blandning, underbart. Ibland tycker jag synd om dem, till exempel min favorittant som säger att hon väntar på att hennes syster ska komma och hämta henne och ta henne hem igen och frågar vilken väg hon ska ta för att komma ut. Man kan ju inte precis svara med att " nä vet du vad lilla gumman din syster är död och du bor här och kommer stanna här tills du också dör." Det får mig verkligen att önska att jag dör innan jag blir dement..

Jag undrar också vad det är för vits med sommarlov utan sommar? kan vi få sol och värme någon gång tack?!
adjöau revoir

Nu lär ni inte höra något från mig på ett par dagar, tills dess säger jag hejdå och god fortsättning mina vänner! Vädret lär ni inte ha några problem med för varje gång jag lämnar gällivare blir det strålande sol och när jag kommer tillbaka blir det som vinter igen. Enda anledningen till att ni hade en solig helg här för några veckor sen var för att jag var i London, så få inga konstiga aningar om att det håller på att bli sommar bara.  ;)

adjöken
 

stockholm

oui, på fredag åker jag med mamma till stockholm och checkar in på en båt! hela hotellet är på en båt om jag förstått rätt, det ska bli väldigt mysigt och annorlunda framför allt. Ett stort plus är att det ligger centralt så jag kan knata in till stan själv utan att behöva tjorva med bil, buss eller tunnelbana, skönt!! Det enda tråkiga är att jag missar när min gubbe tar studenten :( Men balen imorgon hinner jag i alla fall se och det är väl ändå nästan mer sevärt. 

Nu är jag i princip klar med hela ettan.. så himla skönt, jag har knappt några lektioner kvar att gå på heller. Första året på gymnasiet gick myckket snabbare än jag trodde, om det fortsätter i den här takten så blir det studentår 2012 innan man hinner blinka.


page

Victoria kom in genom ytterdörren en vacker dag och fick en impuls, tydligen. Hon skulle ha kort hår och jag skulle klippa det! nog är du modig victoria som överlåter mig ditt hår och en sax.. Men vi klarade oss igenom det levande i alla fall, här är hennes nya frilla.Tomtens verkstad

Tro det eller ej, men det här är någon slags tvåhövdad ring. Den sitter fast på ringfingret och pekfingret. Ursprungligen kommer konnitarna från ett armband från JC, vet inte om någon kommer ihåg det? den andra ringen gjorde jag för några dagar sen av nitar och en vanlig ring.


tips and tricks

Nu har jag fixat om bloggen så man kan ha lite större bilder och bredare text, Jag tycker det ser mycket mer utfyllt ut när man kan ha stora bilder. Bara det att headern högst kan vara 1000 pixlar bred om jag har förstått rätt, så headern blir lite för kort för den breda bloggen.. Men man kan ju inte få allt här i världen så det struntar jag i, jag ska ändå byta ut den snart.

Idag låg jag och vred mig i sängen och njöt av att inte behöva kliva upp till skolan medans markus klocka ringde 5.30. Tycker faktiskt synd om honom som måste upp och jobba så tidigt när han är som självaste john blund himself varje morgon.. Men det jag inte kan förstå mig på är varför jag inte kan sova länge när jag är ledig?! När jag väl får sova så kliver jag upp kl 9, som idag... Men om jag börjar skolan kl 12 så är jag ändå trött när larmet ringer kl. halv 11! varför gud, varför?? Jag antar att kroppen automatiskt känner sig trött om den vet att en jobbig skoldag väntar...
Idag for jag och solade en kvart vid 11-tiden. På en kvart hinner man ju självklart fundera väldigt mycket, helst om man ligger ensam och blundar instängd i ett solarium.. Och där slog det mig, jag fick den perfekta impulsidén om mitt hår och gick raka vägen till frisören och bokade en tid. Jag kan tala om att det här kan nog sluta på alla möjliga sätt, så det är bara håll i hatten och hoppas på det bästa!

RSS 2.0