marathon

Har just kommit in efter en skön springtur. Det är en sån himla skön känsla att springa efter stigen vid älven med musik i öronen och bara andas. När jag känner att jag är så trött så jag måste vila springer jag bara mer, endast för att utmana mig själv. Det är då jag känner lugnet, tro det eller ej, även fast det inte precis går lugnt till när man far ut och springer. Man känner sig så bra efteråt också, som att man har åstadkommit något bra!


gör om, gör rätt

Jag fick lite fnatt tidigare idag när jag kollade på klockan och såg att den var 15.22.. Skulle nämligen till skolan och skriva ett prov jag inte hunnit göra kl 15.30. Så jag ringde mamma i panik och fick henne att skjutsa dit mig och när jag kommer fram så har teddy(lärare) åkt till luleå och glömt att ge provet till läraren som satt i klassrummet... så jag kunde inte göra provet, värt. Fick vänta i en halvtimme på att mamma skulle komma och hämta mig för jag hade varken busskort eller pengar.. Såna här småsaker kan göra mig så satans frustrerad! Här hade det inte suttit fel med ett körkort.....

Igår var inte heller min lyckodag, jag satt och sydde på min jacka och helt plötsligt gick nålen av. Det tog ett tag innan jag insåg att nålen var lokaliserad i mitt finger.. Jag hade alltså lyckats sy igenom mitt finger och såg ena sidan av nålen sticka upp vid nagelbandet och andra under fingret. Skönt!! Jag sprang runt som en galning i huset, mamma ännu mer galen och skrek att vi måste åka till akuten. Jag insåg då att hon var mer instabil än mig och att det var lika bra att dra ut nålen själv än att be om hennes hjälp!

Här är i alla fall jackan som jag offrat tårar, blod och fingrar för.. Ärmarna var från början stora nog att bo i så har sytt om dem. Axeldekorationen har jag gjort av skinn från ett par gamla overkneestövlar (!) haha, vilken snilleblixt
window shopping

Nu har jag beställt hem den här läckra väskan efter många om och men.. jag älskar de guldiga konnitarna undertill, så jävla snyggt. 749 kr kostade den, men eftersom jag hade ett presentkort på 400 kr så tänkte jag att det är lika bra att slå till, 349 kr fick jag den för. Definitivt värt det!


finally

jag och markus har slitit som djur med mitt rum men nu är det äntligen klart.. det blev en slags caffelatte färg med lite lila i på två väggar och den sista är vit. Hade inte hjärta att måla över min New York-vägg som vi kämpat med att få upp och som dessutom inte var billig, så den fick sitta kvar!
londonshopping

här är lite småfynd jag fick med mig hem från london, till exempel klockan kostade bara 150 kr (!). Billigt om man jämför med t.ex ur och penn som säljer liknande klockor för 400 här i Sverige. Jag orkar inte fota alltihop men det dyker väl upp här lite då om jag använder sakerna ;)

adios amigos


TROCADERO, i CamdenTOPSHOPTOPSHOPdöskallering, (kommer inte ihåg namnet på affären) TOPSHOP


H&M


H&M


TOPSHOP

Tomtens verkstad

idag har jag varit fyndig.. Mina duffysandaletter som jag köpte förra sommaren började se lite tråkiga ut. så jag piffade till dem med några kedjor, voila!
S.O.S!någon som vet var man kan hitta dessa skor?? jag har letat på hur många internetsidor och affärer som helst och dem finns inte. Om dem mot förmodan finns så är det självklart i storlek 43 eller liknande....

tacka vetja' på 90-talet

hur ska man nu hitta boende till kirunafestivalen? varför var någon gällivarepajas tvungen att take a dump i trappen på gullriset??


londonfog

Nu har vi kämpat oss hem från london och lyckligtvis lyckats undvika vulkanaskan som spökar. Eller kanske inte lyckligtvis?.. Vet inte om man har så mycket att komma hem till om man jämför med hur bra vi hade det där borta! Shoppingen var som ett paradis, jag hade nästan lust att slå upp ett tält i en av galleriorna och stanna där några dagar.. Vi bodde hos Charlottes kompis Jessica hela veckan, ett stort plus eftersom vi hade varit hur vilsna som helst utan jessica som guide dem första dagarna. En sak som jag inte har gått miste om tack vare Jessica är londons alla pubar, det känns som att vi har avklarat den biten av london i alla fall.

Bilderna får tala för sig själv för nu säger jag adjö!
i'm going in for the kill

Jag var och fyndade (säger fyndade så får jag inte lika mycket ångest för att jag spenderat pengar) en mintgrön oversize tröja idag på jive, så himla mysig färg! Och en av de få färger som inte skär sig med mitt orangea hår.. Någon annan än jag som blir glad när man köpt ett nytt klädesplagg?! haha, om jag kommer hem med t.ex. en ny tröja till min pojkvän så säger han " ja nu kommer du ju i alla fall vara glad i 3 dagar i sträck.." Kanske lite överdrivet, men nästan så är det. Haha, och sen efter några dagar vill man ha nyköpta-kläder-känslan igen, jag är säker på att folk inte hade dessa dilemman på medeltiden. Känner mig ganska materiell men det kan inte hjälpas!

Om exakt en vecka lyfter jag och markus från arlanda mot London! Nu håller jag tummarna för att det här jävla askmolnet har tagit ledigt så vi kommer oss iväg också.. Det hade varit typiskt min otur att bli kvar här.
Nu ringer markus och säger att det är dags för budapestrulle!! bäst att sticka för det här vill jag inte missa.fina men omöjliga orangea håret..


can't stop movin'

Nu börjar det kännas mer som sommar! Valborg är förbi, Min vän sandra johansson fyllde år några dagar innan dagen d så vi passade på att slå två flugor i en smäll och fira henne under kvällen också. Hon bjöd på ice-slush bål och cheesecake, bålen var suuupergod! tror de resterande håller med mig också. Senare under kvällen for vi till Gustav Nilsson och partade tills benen nästan gav vika. Nu känner jag att det börjar sticka som tusan i händerna av min pojkväns dunder-tränings-pulver som jag fått provsmaka, så det är väl bäst att fara ut och lubba medans man är superman!


Dunderbålen!


RSS 2.0