my red jacket

min nya röda kavaj


-

jag kollade runt bland gamla bilder och kom fram till att jag nog har haft alla frisyrer och hårfärger som man kan tänka sig.. hur man har sett ut alltså, fattar inte att jag kunde gå utanför dörren ibland. Förstår mig inte på modet då heller, eller att jag kunde tycka att det var snyggt att ha hål i ögonbrynet för ett och ett halvt år sen. dessa är bara ett fåtal frisyrer jag haft i mina dar
väldigt ljust...


här såg jag liten ut! haha


1 och ett halvt år sen, innan den stora rött-hår-boomen kom och varenda kotte blev rödhårig. Jag var lite före min tid utan att jag visste om det! hehe

änglavingar

Nya höga byxor från h&m och en ring jag gjort själv av ett örhänge. Plus en jättefin estetisk bild med mig i bakgrunden som markus fotat när han haft tråkigt!


luleå

Min helg har varit skitbra! Jag for ner till luleå på fredagmorgonen med tåget och strosade runt på stan ett tag, och gud vad mycket fint alla affärer fått in nu. Så är det alltid när man inte har ett öre.. men jag lyckades ändå få med mig några plagg hem tack vare mina kära föräldrar. På kvällen hängde jag med jessica på hotellrummet och kollade idol medans resten av min familj såg allt live.. Jag nog ingen riktig idolmänniska! Så kände att det var lite slöseri med pengar att åka dit, ska man ha en möjlighet att ens se något måste man ju köpa de dyraste biljetterna. Så vi bänkade oss på första parkett på hotellsängen istället. Behövde inte ens gå utanför hotellet för att se idoler ändå eftersom dem satt mitt framför näsan på en på hotellfrukosten. Lyckades även stöta på Laila Bagge på Max, väntade snällt tills hon hade slafsat klart med sin hamburgare och frågade sen om en bild. Som grädde på moset sa hon att jag hade snygga örhängen, tog åt mig lite extra eftersom jag hade gjort dem själv!
På lördagekväll for vi till joanna i hennes nya lägenhet där jag spenderade natten. Vi hade det hur mysigt som helst med bastu och sex and the city 2, riktigt behövligt!

Cheddarpopcorn och idolståhej

Jag hade så himla kul i fredags.. det börjar bli ett mönster det där, när man inte planerar något eller har några förväntningar så blir det hur kul som helst. Kvällen började hemma hos mig med en massa tjejer och sedan begav vi oss upp mot dundret. Under kvällen har vi totalt fotat 180 bilder. 180 STYCKEN!! hur är det möjligt? antar att jag, vanessa och anna kan ta creds för de flesta bilderna eftersom vi trixar på ca 90% av dem..

bloody vampire

happy halloween, i efterskottindian

Kanske har jag blivit lite indianinspirerad? för jag älskar fjädersmycken! Det här halsbandet gjorde jag nyss, jag blev så sugen på att göra ett när jag såg anna's fina svarta fjäderhalsband i fredags. De här är de enda fjädrarna jag har så hade varit roligt atyt variera med svarta, vita och varför inte röda? Har lyckats nosa upp en drömfångare hos min kära pojkvän med andra fjädrar på... det kliar i fingrarna, men såklart så säger han att denna drömfångare är helig och att han inte vill ha den i närheten av min klipp-och-klistra-verkstad! arrgh... får fortsätta min fjäderjakt nån annanstans. Längtar till påsken! kan ju bara varna alla på drivhusvägen att ni sätter ut påskris på egen risk! Kanske lika bra att ladda bössan och skjuta ner en ripa så man har en årsförbrukning av fjädrar?blond och dum

varför fattade jag inte hur fint hår jag hade här? varför klippte jag av det??????? svara mig gud för jag kan inte ha varit i mitt fulla sinnestillstånd


running charlie

Idag tänkte jag pallra mig in till stan med jessica och leta efter lite halloweenprylar till henne. Själv ska jag inte köpa en endaste grej med tanke på panikattacken jag fick igår när jag gjorde ett kontoutdrag! Jag har tydligen trott att jag har varit nån indisk shejk den här månaden och slängt pengar omkring mig..

Tror ni det är skönt att ha den här saken stående i vardagsrummet? Nu kan man liksom inte smita undan träningen när den står mitt framför näsan på en. Jag behöver inte ta mig till gymmet mer för att träna, och det är ju det som är det jobbiga. Att pallra sig dit alltså. När man väl är där så går det ju som en dans på rosor. Tummen upp för löpband i vardagsrummet!!

RSS 2.0