länge leve helg

Idag är det bara en dag kvar till helgen, helt sjukt vad vardagarna går snabbt. Helgerna är dock tvärtom.. Igår var jag och tog en fika med Lisa, Jessica och Vanessa efter skolan. Vanne och Lisa hade varit och köpt en present till helgens födelsedagsbarn, nämligen dea som fyller arton år!! detta ska vi fira så det smäller om det! Jäklar vad skönt att bli arton år, slippa känna sig som en elitidrottare som brytit benen. eller en kastrerad hanhund. Jag snackar om körkort, tror ni fattar poängen!

Bättre sent än aldrig, så nu slänger jag in några bilder på sakerna jag köpte i luleå. Jag lyckades få med mig några riktiga kap, bland de acneinspirerade pjuxen från scorett. Fick ju som sagt betala halva priset för dem eftersom en dekorationsdragkedja var trasig, dock så syns det inte ens. Med den låga, tjocka klacken är dem skitbekväma att gå i, helt annorlunda jämfört med vanliga högklackade skor. Jag är supernöjd! Den turkosa ringen har jag gjort av en del av ett örhänge från glitter och de svart/vit mönstrade leggingsen är från början haremsbyxor som jag sytt om.










siknäs

nu ligger jag utslagen i soffan här i stugan, är uppe med tuppen och ingen annan är vaken. Inte så konstigt med tanke på att klockan är 8.00.. Men när jag väl har vaknat på morgonen så kan jag sällan somna om, helst inte om jag drömt en förskräcklig mardröm som inatt!! Jag drömde att min franskalärare blev spritt språngande galen och började slå mig och skrika åt mig på lektionerna. hon hade upptäckt att jag skrev ner glosord på bänken när vi skull ha prov och fuskat med andra saker.. Det värsta är att det har jag faktiskt gjort förut, och nu kommer väl ångesten sisådär 1,5 år senare. jag lyckades ta mig hem men då kom hon dit med en manlig medhjälpare som försökte döda mig. Om det är såhär det ska vara ska jag fanimig aldrig fuska igen!!

På fredag när jag kom till luleå sprang jag på stan med mamma i nån timme, men eftersom vi kom hit så sent så gick jag en lite längre stund på lördagen istället. Har hittat massor med fina kläder och smycken, till och med ett par skor för 200 kr istället för 400 eftersom dem hade blivit lite skadade. Skadan syntes knappt så det var verkligen ett värt köp.
Innan vi for tillbaka till stugan åkte vi och tittade på ett hus som pappa förmodligen ska köpa här i luleå. Så då säger vi hejdå till barndomshemmet i kullen som vi har bott i hur många år som helst! lite sorgligt faktiskt, men jag har länge känt att jag vill lägga det där huset bakom mig eftersom allt som hänt där har jag lagt bakom mig. Jag gillar verkligen inte tanken av att mamma och pappa har bott där tillsammans i 15 år, huset var fullt av liv, men nu när bara pappa bor där känns det lite halvtomt och deprimerande. Det är också en av anledningarna till att jag bara bor hos mamma. Jag har lite dåligt samvete för att jag inte är hos pappa så ofta men om han och hans flickvän (låter lite högstadiet, men var ska man kalla det?) köper huset i luleå så kommer jag i alla fall spendera många helger och lov här hos honom.



Huset här är nära stan, har 3 våningar och rymliga rum så jag hoppas verkligen att dem får köpa det! Jag tänker på alla helger man kan åka hit med några fina vänner och gå en dag på stan, sen övernatta hos pappa och fara ut på kvällen, gå på bio eller vad som helst.

Vagabond

Jag har varit på jakt efter ett par snygga svarta skinnkängor att ha nu till vintern, det enda problemet är att min plånbok ekar tomt. Men gissa vad, jag gjorde ett fynd längst ner i garderoben och hittade mammas kängor från vagabond hon köpte förra året! Då tyckte jag inte att de var särskilt speciella, men de tycks ha blivit snyggare med tiden. Hon använder dem inte så jag fick dem! De var lite gråa i färgen så jag gnuggade på svart skinnfärg för att få dem lite mer blanksvarta och satte fast ett hemmagjort skosmycke på högra skon. Ibland ligger de riktiga kapen inte långt borta!



 

buffé

Vi hade en lång lunch idag i skolan så jag, Victoria och Jessica for hem till mig under tiden och kom och tänka på hur gott det hade varit med thaimat.. Jag skramlade ihop mina sista femkronor och sen begav vi oss mot thai och åt varsin lunchbuffé. Jag var så jäkla hungrig att jag slängde i mig maten så jag till slut knappt kunde gå, men det var värt det! Efter det gick vi på stan ett tag och kikade på lindex. Vi for tillbaks till skolan och jag avnjöt min otroligt härliga timme av franska som slutar halv fem. Hur kan man ens stoppa en språklektion så sent på dagen? det borde vara olagligt, mitt huvud fungerar knappt vid den tiden.


flätad

jag har lyckats lära mig göra en fiskbensfläta, och det var inte i närheten lika svårt som jag trodde. Jag har ju aldrig fått användning för det förän nu när mitt rapunzelhår växte så jäkla mycket under natten! Ikväll ska jag pallra mig upp till fjällnäs och kolla på idol med några snygga brudar! får hoppas att vi är bättre på att titta på tv:n den här gången istället för att surra tills programmet tar slut.


shop






Nagellack 69:-, Lindex // Bustier 249:-, Lindex

träning

Igår var jag och kämpade mig upp för backhoppan med dea, lisa och jessica. Idag har jag bokstavligen pain in the ass! jäklar vilken träningsvärk jag har i skinkorna, den där turen var välbehövlig. Vi promenerade hem från dundret efteråt och pratade om allt mellan himmel och jord, det är tur att man har dessa fina tjejer att prata av sig med. Jag ångrade innerligt att jag inte tog med kameran dit upp för det var så himla fint när solen gick ner över älven. Det var sån där perfekt höstvärme ute också, det märks att hösten är här nu.


tjejfest!

Jag hade en sjukt kul lördag, allt jag kan säga! det här måste vi göra om, eller vad säger ni tjejer?



redhead

Jag är så jäkla sugen på att färga håret kopparrött igen!! det är som ett beroende, varje gång jag ser någon med rött hår vill jag färga tillbaka det igen.. fast nu hade jag velat ha mer åt det bruna hållet, så det blir lättare att matcha kläder till håret. något liknande Ashlee Simpson's hårfärg hade varit skitsnyggt!








nål och tråd

Ni kanske kommer ihåg bustiern jag köpte som jag stoppade in en bild på lite längre ner här på bloggen? den är ju så jäkla kort, för kort. Så jag köpte strumpebandshållare i samma tyg och löste det på mitt sätt, med nål och tråd. Nu är den ungefär 1 dm längre. Jag var och hämtade ut ett par nya kilklackar från h&m igår också, blev supernöjd! Färgen var mycket finare i verkligheten och mockan var mycket slätare än den såg ut att vara på bilden från h&m's hemsida.


Bustier 199:- , Lindex // Strumpebandshållare 129:-, Lindex


Förlängd




Högklackade pjux 399:-, H&M

ladies night

Igår for jag, dea och jessica försbi sandra vid 6 och surrade i ett till nästan 12 på kvällen. Man har alltid så mycket att säga när en tjejkonversation tar fart! haha.. Men det var mysigt, dock höll vi på att somna på slutet. Vi smed lite planer om hur vi ska göra på lördag, vi hade tänkt ha en brakartjejfest som jag tror kommer bli väldigt rolig. hur kul kan man inte ha med 16 tjejer och en massa tequila?


RSS 2.0