nail marble

Hittade en supergrym sak på en youtubevideo idag som inspirerade mig att göra dessa, "water mabrle nail art"! hur snyggt som helst. Man droppar ner olika färger av nagellack i en skål med vatten och drar sedan runt nagellacket med en liten pinne för att skapa mönster. Nagellacket flyter ovanpå vattenytan och sen trycker man bara nageln mot vattenytan så fastnar mönstret på nageln! bilden var ett test, men det var inte så svårt att göra. Bäst är om man använder likadana nagellack från samma märke men i olika färger.

nytt och gammalt


smycken till salu!

feather chainsgjorde ett ryck imorse och knåpade ihop lite nya örhängen! samlingen börjar bli ganska full nu igen, tog tydligen en liten sommarsemester från smyckestillverkningen eftersom jag knappt gjort någonting under hela sommaren.. men nu när hösten kommer börjar det klia i fingrarna igen. Maila saraingelaandersson@hotmail.se om du är intresserad, eller skriv på facebook om du är vän med mig där! alla örhängen går att göra om efter egna önskemål och de flesta kostar kring hundralappen :)

Luleåkalaset


Victoria på luleåkalaset -09. Liten och söt!

Till helgen vankas det kalas i luleå. Jag, Sandra, Victoria, Dea och Jessica tänkte åka ner och bo på min pappas jobb, som ligger i gångavstånd till stan. Möjligen krypavstånd också för har en känsla av att det kommer behövas. Har alltid haft kul på luleåkalaset, så ser fram emot den här helgen! Jag åker ner redan på tisdag för att jobba lite hos pappa och hälsa på lillsyrran. Känner jag mig själv rätt så blir det en runda på stan för att inhandla lite festivalförnödenheter också :)


inspiration från chicy


från
chicy.se


RSS 2.0