nya örhängen + earcuff till salu


har använt lite dyrare fjädrar till dessa örhängen, det är garanterat att inga djur utsatts för djurplågeri eller liknande på grund av fjädrarna. Jag är ingen djurrättsaktivist eller något sånt, men dessa fjädrar är så mycket fräschare och finare än dem man köper i storpack.. och mycket ovanligare fjädrar också, tycker det är roligare att ha örhängen som inte varenda kotte som handlar på JFR har! och att inga djur har skadats är ju bara ett plus.

100 kr/styck, 160 kr/par för ölrhängena och 100 kr för earcuffen, skriv en kommentar om du är intresserad av dessa eller några andra smycken :)

do-it-yourselfInnan vi flög från stockholm till magaluf så tog vi en runda på stan, och då hittade jag dessa snygga levi's på weekdays second hand avdelning. Har letat överallt efter ett par höga slitna vintage jeansshorts, men kom fram till att den enda lösningen för att hitta dessa var att köpa ett par second hand. Man får inte den här riktiga vintagekänslan annars! Dem var ganska tråkiga innan så jag gjorde dem lite slitna, sydde in dem och limmade på en spetskant längst ner. Jag ville inte sy fast den, för vill kunna ta bort kanten och använda dem utan den också :)

friis & company


ny väska från friis & co! hittade den på rea för 375 kr. hade helst viljat ha en ännu mindre axelväska som kan få följa med på krogen när man bara behöver ha i mobilen, pengar och andra förnödenheter.. men jag tycks inte hitta någon som kan mäta sig med fransväskan från mango som jag tappade i magaluf! rest in peace... dock så funkar den här också, den är bara snäppet större än den andra fransväskan.

tropical make up

Någon ville att jag skulle göra lite fler inlägg om smink och sminktips, så nu tänkte jag visa en sminkning som jag tycker är skitgrym! (se bilden) den är väldigt vågad och har färgglada havsfärger så den passar bra till sommaren. Ingenting jag skulle ha till vardags, men när man ska ut passar det perfekt. Håll resten av sminkningen (läppar) diskreta för att undvika att se översminkad ut!

Jag använder dessa tre färger från 120-paletten från eleven. Du behöver inte ha just denna palett, se bara till att använda en riktigt knallig turkos färg, en kall jätteljusgrön färg och en blå färg som blir en kontrast till den turkosa, dvs en blå färg som inte har grönt i sig utan går lite mer mot lila.
 

börja med att grunda med primer som gör att ögonskuggan sitter bättre. Lägg sedan den turkosa skuggan över ögonlocket upp till globlinjen. Använd en pensel när du lägger skuggan! och för att få en starkare färg så kan man doppa penseln i lite (ytterst lite) vatten och blanda med skuggan innan man lägger den på ögonlocket. Denna färg hade aldrig blivit såhär stark om jag inte hade blandat skuggan med vatten!


Ta sedan den ljusgröna färgen och sudda ut kanten vid globlinjen. Den här färgen ska inte synas så starkt så därför ska du inte doppa penseln i vatten innan du använder den. 
  


Blöt penseln igen och blanda den med den lilablåa färgen, lägg sedan en väldigt tunn rand under ögat, nästan som en eyeliner. Har du en lilablå eyeliner så funkar det till och med bättre, min pensel är egentligen för tjock för att göra så fina linjer med! torka bort allt vatten från penseln och använd skuggan igen och sudda ut de skarpa kanterna.
 
På med mascara, klart! ingen eyeliner behövs :)

nytt
guldig armring - grekland // silvrig armring -  grekland // "orm" armring - Glitter // bandeau bh - H&M

När markus kom hem från grekland hade han tagit med sig några små presenter till mig, två av dem var dessa stela armbangles! har letat överallt efter en tjock silvrig armring som på bilden, och sen kommer han hem med två olika till mig. haha, lite ironiskt eftersom han inte precis har stenkoll på modet och inte hade någon aning om att jag ville ha en. Tack markus, du är bäst ;)

RSS 2.0