pälsjacka


Pälsjacka ellos

Jag var till luleå i helgen och shoppade lite med mamma, provade säkert 10 olika pälsjackor.. men ingen satt bra, antingen var dem för mycket, för lite, för tunna, för tjocka eller för dyra. Gav nästan upp hoppet innan jag fick hem den här jackan från ellos och den satt som ett smäck! otroligt, behövde inte byta storlek eller något. Sån tur har jag aldrig.. Jag ville inte ha en svart pälsjacka eftersom jag kommer ha svarta boots och alltid går runt i svarta jeans, blir väl lite tråkigt kanske. Men jag ville inte ha en för utmärkande färg heller, så denna passade perfekt! brun/grå melerad.

shopping

boots skopunkten / sport-bh H&M / t-shirts monki

lite andra småsaker ifrån luleå. Supernöjd med bootsen!! lagom klack och passar till allt för 299 kronor, låter väl inte helt fel?

tjejfestI fredags var det tjejfest hos sandra. ja, hon på sista bilden bredvid mig är en tjej.. Mycket trevligt som alltid när vi är en massa vindrickande tjejor, dock så skulle jag upp tidigt nästa dag och sätta mig i bilen till luleå så det blev en ganska tidig kväll. Körde bara på enkel klädsel med vit skjorta och färg på ögonlocken istället :)

roomservice

Jag har hittat en ny grej att pyssla med när jag har tråkigt. The sims! haha. känner mig som ett barn, Jag spelade det alltid när jag var liten. Min största dröm var att bli arkitekt. Tror dock inte att jag är den ideala spelaren, jag inreder bara husen och använder det som ett designprogram snarare än ett spel, haha. Förstår verkligen inte det roliga med att gå runt med simsgubbarna i husen. Bara skönt att få utlopp för sin kreativa sida någonstans!
"new years eve" make up

Fick just hem två glitterburkar och en glitterprimer från nelly som jag beställt, så tänkte visa hur kul man kan ha med lite glitter! Testade det blålila glittret och det blev en riktig party/nyårs make up. har som vanligt använt min palett från eleven. 


Har använt glitterprimer från depend (finns på nelly.se),två olika penslar och de fyra svarta/silvriga färgerna längst upp till höger.


Här har jag använt en de knallblåafärgerna (de som ser använda ut) och den kopparguldiga färgen (ovanför den knallorangea)


Börja med att lägga en ögonskuggsprimer över hela ögonlocket, pensla sedan på en knallig blå färg upp till globlinjen.


på med en kolsvart färg på globlinjen, det behöver inte se perfekt ut för det ska ändå suddas ut.


sudda der svarta med den tjocka suddpenseln (eller en vanlig pensel om du inte har en sådan) och sudda in en mörk silverfärg i kanterna. lägg lite svart i utkanten av ögat och in en bit på franslinjen (som på bilden).
pensla på glitterprimer på hela blåa skuggan, doppa en pensel i glitterburken och tryck fast glittret med penseln på ögonlocket. Pensla inte fast det utan pressa fast det, annars ramlar det av.
lägg den guldiga skugga i ögonvrån och sudda ut det mot det blåa. Anävnd en vanlig svart kajal och markera undre fransraden, men inte ända in till ögonvrån. sudda ut randen med en pensel.


ifall du ska ha lösögonfransar (såklart du ska ha, är det party så är det!!) som jag hade så lägg en flytande eyeliner längst fransraden för att dölja lösögonfransfästet.


knepet med lösögonfransar är att lägga på limmet på fransarna och sedan vänta i 30-40 sekunder innan du lägger på fransarna. då hinner limmet torka en aning och fastnar lättare, annars glider fransarna bara av. Fäst fransarna på dina egna fransar, inte på själva huden, men så nära fransroten som möjligt!


håll fast fransarna en stund i båda kaneterna så dem hinner fastna. vänta i några minuter innan du böjer fransarna och lägger på mascara. på läpparna har jag ett förglöst läppglans eftersom ögonen redan tar ganska stor plats. Klart!

thailand

 


Thailand måste vara ett av jordens finaste paradis! håller ni inte med ni som varit där? Jag har varit i grekland och spanien på solsemester men på något sätt kan jag inte jämföra det med Thailand. Allt är så annorlunda i asien, bara luften och dofterna är ju en stor skillnad. Människorna, naturen, vattnet, stränderna.. det är som en annan planet. Och priserna, det är så himla mycket billigare än i Europa. Igår bokade jag en resa till Thailand med Markus och hans familj, i februari åker vi och blir borta två veckor. Jag har längtat efter att åka tillbaka ända sen jag var där första gången 2007! Det ska bli sjukt härligt, och att få åka med någon man älskar gör ju upplevelsen hundra gånger roligare. Vårat hotell ligger bredvid en strand som heter "White sand beach"(?) eller något sånt och ska tydligen vara en av världens vitaste stränder!

RSS 2.0