remington protect & shine/orofluidoNågon frågade vad jag gör med mitt hår och hur jag får lockarna osv. (på bilden) så tänkte dela med mig lite av mina mörkaste hårhemligheter.. Använder en locktång från remington jag fick hem för någon vecka sedan och en hårolja, orofluido. Locktången ger riktigt stora vågor/lockar och inga korkskruvar, lite beachlook precis som jag gillar! Har alltid använt plattången och vågat håret förut men det sliter mycket mer på håret och lockarna blir frissiga, dessa vågor blir silkeslena. Håroljan gör underverk för slitet hår, jag lovar.. bästa köpet på länge! bara att fördela i nytvättat fuktigt hår och sen föna torrt.

nyttsvarta skinnbyxor H&M // Blåa skinnbyxor Nelly trend //röda jeans Modekungen

har börjat se ett mönster i mina senaste byxköp.. tror jag har fått dille på dragkedjor. men ack det är ju så snyggt!!

nytt från mdknshortsdress Modekungen

När jag såg den här shortsdressen kunde jag inte låta bli.. snygg mintgrön pastellig färg, tänker bara på sommaren!

gott nytt år

Det har varit ganska dött här ett tag, har haft fullt upp med skola och andra vardagliga grejer att ta itu med! men nu tänkte jag försöka börja skriva igen, är ju faktiskt ganska kul att kunna titta tillbaka på vad man gjorde under den här tiden..

Kan ju börja med en update från nyårsafton! Jag hade sjukt roligt under hela kvällen, Anna och Matilda stod för maten och ledde en massa lekar under kvällen så jag bugar och bockar för er. Vi fick en skagentoast till förrätt och fläskfilé med spritsat mos i ugn och grönsaker, suupergott. Det blev en blöt kväll med en hel del badande i badtunnan. Det här vill jag göra om!!RSS 2.0