Känner ingen ångest

Jag hade lika gärna kunnat stanna hemma och mysa med min pojkvän igår istället för att fara ut, det hade varit mycket mer värt eftersom allt slutade i en stor grinsoppa för både mig och vanessa och kanske någon annan också, vad vet jag. Några blev man väldigt besviken på, någon blev väldigt besviken på mig och någon äcklade sig lite för mycket på min pojkvän på krogen! Hahaha man kan inte annat än skratta, tragiskt..

Ska nog ta mig en rejäl häst att äta nu, om jag kan lyfta min rumpa från soffan utan att det börjar snurra i huvudet..tveksamt, men gör ett försök!

adios amigos


ännu mera nitar...

Jag rotade i mitt rum för någon dag sen och hittade en påse med små nitar som jag inte ens visste att jag hade, vilken lyckodag säger jag bara. Jag är nog galen i nitar, men det är ju så jäkla snyggt! resten av nitarna har jag tagit från olika nitarmband och bälten som jag hittat lite här och var. Min svarta lilla axelväska fick bli målarduken och nitarna mina målarfärger, och det här är resultatet...




Saturday Night

I lördags var jag på 50 års fest med Markus ett tag, vi käkade middag och sånt som man gör på 50-års kalas. Efter det körde jag och Sandra våran specialité: impulsutgång. Och som man alltid säger är det dem gångerna som blir roligast, Man har alltid kul med dem här tjejerna ;)



When I grow up

Nu har familjen Andersson äntligen enats om att skaffa en till hundvalp! Den är så himla söt, jag bara smälter när jag ser hundvalpar.. dem hade kunnat få mig att göra nästan vad som helst. Just nu är den ca 6 veckor gammal så om två veckor åker mamma och Patrik ner till Sollefteå och hämtar den, det blir ungefär 13-14 timmar fram och tillbaka. Så jag tror inte jag orkar följa med och hämta den även fast jag så gärna hade velat, plus att dem inte ska stanna och sova eller något utan bara köra fram och tillbaka non stop. Jag blir så sjukt less av att sitta i en bil så länge. Fast vem blir inte det?


Tjejvalpen som ännu är namnlös..

Jag har inte hunnit skriva på ett tag, men under veckan har jag och vicky hunnit bli intervjuad av svt, vicky hade till och med turen att hamna på tv när hon svarade på frågor. Haha, hon var dock mindre nöjd över hennes framträdande ;D Jag gjorde då glädjedanser och sjöng hallelulja här hemma när jag märkte att dem bara visade mig när jag pratade med Victoria och inte min intervju när dem hade stoppat lampor med samma ljusstyrka som solen mot fejjan, och filmat så nära att man nästan såg hjärnan genom näsborrarna..

Nu ska jag gå över till Rajdvägen och hälsa på familjen Mattsby! 
adjö bloggen


eat some cake



Idag har jag varit hos pappa och käkat tårta för min brorsa fyller år, nu äter jag tårta hos mamma och sen ska jag till markus farmor och käka tårta :) Varierande eller hur? kommer ju se ut som en levande tårta med massa grädde och choikladpudding när dagen är slut.. Men man får väl offra sig när så många ska fylla år just idag, hehe.

Jag funderar starkt på att måla om i mitt rum. Även fast jag nyss renoverat varenda yta i rummet så är jag less på det jag har nu, jag är en sån där som förändras och ändrar mig hela tiden. En dyr egenskap. Mina väggar nu är lila, Och då menar jag knall lila, så det är ju inte konstigt att man får epelepsiliknande ryck i ögonen när man öppnar dörren till rummet. Jag måste möblera om också eftersom min soffa täcker hälften av min new york-vägg och den vill man ju istället framhäva..

Imorgon är det måndag och jag känner redan suget efter välkommaskolans ångestkorridorer och ett fik som inte
har ett fik!!




Världen är liten

Efter år 2009:s slut har jag kommit på att Gällivare är för litet, det finns för lite tjejer till alla killar och tvärt om.. ja jag kom på det först nu, tackar för gratulationerna.
Så litet att folk måste börja jaga efter deras kompisars pojkvänner! kul att kompisar avlöser varandra efter ca 3 månader var, med en och samma kille? nja, hade då inte jag tyckt ifall det var jag.. haha jag menar, jag hade aldrig ens kommit på tanken att ens röra eller flörta med mina kompisars pojkvänner eller någon som jag vet att min kompis gillar väldigt mycket, och mina kompisar har aldrig visat intresse för min pojkvän heller. Det finns liksom inte med på kartan för mig, men jag slutar aldrig förvånas varje gång jag hör hur hur så kallade "vänner" kan bete sig mot varandra. well well slut på babblet, nu ska oprah fara och träna.
adjö


ice ice baby!

Igår for vi och spelade hockey, efter alla gånger vi ställt in så blev det äntligen lite varmare, ca -16. Man kan tro att man fryser benen av sig men man blilr så himla varm av att spela hockey så till slut måste vi alltid ta av jackorna för att vi svettas så mycket. Så det kanske är ganska bra träning ändå?.. julöverflödet kanske kan tränas bort om inte annat. På tal om det så tänkte jag gå ut och promenera lite med Sandra nu, det är faktiskt ganska skönt bara man har rätt kläder på sig. Leggings och Converse hjälper inte så mycket på traven har jag märkt.

Shop til' you drop



Jag har nog blivit kär i Modekungen och chicy! Jag älskar att deras kläder är lite annorlunda och vågade, men dem är ändå "moderna" och sjukt snygga på samma gång. Monki's kläder är i samma stuk så där har jag blivit stammis kan jag ju meddela.

Sen är det ju bra att många inte vågar/vill använda kläder som inte varenda kotte går runt i, som inte är från gina.. så då kanske man får vara ensam om några plagg också! Jag är sjukt sugen på att beställa skorna för man kan ha dem både när man vill vara lite finare och till vardags, och de har inte så hög klack, det är ett plus.. så slipper man vricka fötterna av sig eller gå som en påfågel.


New Moon



Ikväll ska jag och Markus gå och se nya Twilight filmen på bio, äntligen! Den där killen är en riktig mjukis alltså, När vi såg första filmen var det jag som somnade och han som satt ensam klistrad framför tv:n halva natten för att se klart filmen. Sötnos! Uppföljarna till riktigt bra filmer brukar dock ha svårt att nå upp till samma nivå som 1a filmen ibland, men får hoppas på att den är sevärd.

Innan bion ska vi få tårta med maräng och hallon! något gott. Jag kanske borde nämna att det är för att min lillasyster fyller år..
C U


Happy new year

Då var nyårsafton över! Jag, Joanna, Sandra och Petra började med att mysa med bastu hos Natalie och fixade håret och sminkade oss där, sen åkte vi vidare till mellanområdet och firade tolvslaget med en middag som bestod av fondue och mandelpotatis bl.a. Supergott var det! Vi flängde runt lite under kvällen och det slutade med att jag och amanda f prompade hem från heden vid 2-tiden. Jag tror aldrig jag frysit så mycket i hela mitt liv, och jag överdriver inte.... Men eftersom det är nyår så var det inte världens lättaste att få tag i taxi eller någon nykter som kan köra så då får man använda benen till vad dem är till för. Surt men sant.
Nu har jag precis lagat lite mat så jag är mätt och belåten, dock helt ensam här hemma.. Alla familjemedlemmar tycks ha försvunnit under hela nyårshelgen.


RSS 2.0