i'm addicted i suppose






orangea wedges - Nelly (edith) // svarta klackar - Nelly (exclusive sandy)

Har tydligen hakat på den transparenta plasttrenden och förälskat mig i nellys plastskor. Dem är så jäkla grymma på något sätt! lite futuristiska. Tänker mig dem med tånaglarna målade i en knallig orange eller korall färg. gryymt. Jag har nog alltid gillat lite udda mode! sånt som det tar ett tag för folk att vänja sig vid.

midnight sun meet





I lördags var det midnight suun meet här i gällivare och folk cruisade runt i gamla 50/60-tals bilar i stan som vanligt, sen for vi och dansade på nunis. Får lite nostalgikänsla av det stället, så mysigt! det var mycket folk och väldigt blandade åldrar också, lite omväxling från krogen :) glömde kameran så det blev inga bilder under kvällen, men lånade några av vanessa. just det, har en ny frisyr också som ni ser på bilden :)

till midsommar far vi till piteå och entrar beach partyt! ska bli skönt att komma från gällivare, och piteå levererar alltid ;) synd bara att de har lovat dåligt väder, blir att ta med galonovarallen tror jag..

lisen19 år







Kvällen startades med en sjukt god middag som Lisa och hennes föräldrar hade lagat. Det var verkligen guldvärt, plus att jag inte hade ätit riktig mat på hela dagen.. Efter det fick vi marängtårtan med jordgubbar  på bilden (marängtårta är bland det bästa jag vet...) och lisa öppnade presenter, vi gav henne marc jacobs parfym "Daisy" som hon suktat efter ett bra tag ;) hon blev sååå glad. Efter det blev det onsdagspub, bestämde mig ganska tidigt för ta en lugn kväll så jag drack bara en drink och for hem ganska tidigt och kröp ner hos markus :)


nytt i ringar och lack




turkos ring med tre stenar - lindex //klackring - pearlized // turkos rund ring - Magaluf //grönt nagellack
- lindex

nytt från spanien








virkad klänning, turkos ring, fjäderörhängen - magaluf (marknad)
// bustier - H&M // rosa body - H&M // orange topp - H&M

green feathers




nygjorda fjäderörhängen

magaluf palma nova






Halsband - spanien (gjort själv)
Är hemma igen efter magalufresan, och kan inte säga annat än att vi haft sjukt kul! Så himla synd bara att min kamera blev stulen på BCM så jag har inga bilder att dela med mig av.. jag konstaterade bara att vi helt enkelt får göra en ny resa till magaluf så jag kan fota nya bilder ;)

Jag fyndade en massa fint både i marknadsstånden i magaluf och inne i palma på H&M. köpte två halsband i magaluf, jag kunde helt enkelt inte bestämma mig om vilket jag tyckte var finast. jag älskade de turkosa stenarna på ena halsbandet och på det andra var det det stora "ankaret" som jag tyckte var så himla snyggt. Nu när jag kom hem fick jag den brillianta idén att bygga ihop de båda halsbanden till ett halsband så jag kan ta med alla delar jag tycker är snygga! så typiskt mig. blev hur nöjd som helst i alla fall, På första bilden ser ni en skymt av hur dem såg ut innan.


RSS 2.0