överraskningsfest

Vi har haft ganska svårt att hålla tyst om det här, vi har i flera veckor planerat att ha en överraskningsfest för Vicky åhl som fyllt 18! Vi var lite över 20 inbjudna som höll till i Vickys systers lägenhet medans Vicky var och åt med sin familj. När vicky kom tillbaka till lägenheten med Lina så gömde vi alla våra skor och gick ut på bakgården och gömde oss vid husknuten. Lina och Vicky gick ut på balkongen och när Lina sa "åååh vilket vackert väder!" (väldigt ljudligt och övertydligt) så rusade alla fram och började sjunga ja må hon leva. Victorias min var oslagbar! haha.. Vi hade i alla fall sjukt roligt hela kvällen och dansade tills svetten rann, utan att sätta en fot på krogen. Jag kom hem halv 5 från efterfesten och kände mig måttligt risig dagen efter, men det var värt det. Grattis igen Victoria!!

Här ser ni också en bild på byxdressen på som jag sa, lägligt nog hade ena byxbenet dragits upp lite halvt osmickrande... smällar man får ta.












jumpsuit nelly trend




Jumpsuit - Nelly
Ny jumpsuit i en sjukt snygg kornblå färg från Nelly.com! Färgen passar skitbra till brunbrända ben och guldiga smycken. Tänkte inviga den i helg med en guldig halsring tror jag, så då visar jag hur den ser ut på också. Jumpsuits är mitt nya favoritplagg! Är inte en klänningsmänniska men tycker det är så himla skönt att bara kunna slänga på sig en sån här när man ska ut utan att behöva tänka på att matcha nederdel och överdel, som annars. Den är lite väl djup i urrigningen för mig (den går nästan ner under bh:n) så ska sätta dit en knapp lite högre upp någon gång när jag har tid, tills dess får en säkerhetsnål duga :)

jeffrey campbell

Jag jag har fått dille på jeffrey campbell.. Skorna är så jäkla grymma. Vissa är skitsnygga, vissa är så konstiga att man aldrig ens hade gått utanför dörren med dem. Men det är ju det som är grejen med jeffrey campbell, dem är så jäkla snygga ändå! Vet man bara hur man ska matcha tror jag man hade kunnat bära upp de vita skorna med med klacken i träsnide galant, och ändå inte se ut som en lekstuga på ben! har just beställt ett par kopior av de leopardmöstrade skorna fast i svart, får se om dem når upp till förväntningarna.. skorna finns på nelly.com och henrykole.se

körkort!

som rubriken lyder, äntligen!! som jag har längtat.. nu ska jag sätta mig i BILEN (observera inte bussen) och fara till skolan!



snakebite for sale









massa nytt, ringar och örhängen till salu!

påfågel till salu





nygjort halsband till salu!

ear cuff







ny till salu, finns i massa olika färger på fjädrarna :)

ringar





Nygjorda ringar till salu! något som faller er i smaken? jag tänkte ta 70 kr för den lilla svarta och 90 kr för den stora :) kommentera här om du är intresserad eller skriv ett mail direkt till [email protected]

till salu







Idag trixade jag med kors och en metallkedja..

MANGO





Läderväska - Mango (barcelona)

Jag föll för denna direkt. Älskar fransar, och tyckte det var så himla snyggt med den flätade kanten längst upp. Jag hittade den i outletbutiken i "La Roca Village" i barcelona för halva priset, 35 euro fick jag ge för den. Kan ju berätta att La roca village är som ett litet shoppingområde utanför barcelona som är byggt för att efterlikna en liten "by" med små nostalgiska betonghus och trånga gränder med fik lite överallt. Alla affärer är märkesbutiker (gucci, dior, Ray ban, lacoste, versace osv...) som säljer ut förra årets varor för nästan mindre än halva priset. Det var ett jättemysigt, ställe men dock så är det ju svårt att göra riktiga fynd eftersom märkeskläderna redan är så pass dyra från första början.


La roca village

human earcuff



öh, jag tror någon klättrar upp för ditt öra..

with color you can

 




tisha - topshop // shorts - H&M conscious collection // skor - Vagabond

kommer ni ihåg den här frans t-shirten från topshop? den var ju orange förut, men jag tyckte inte att färgen passade min hudton .. det hade nog varit finare på någon som är mörkhyad. Det är svårt att inte se blek ut i den färgen, så jag färgade den! antracitgrå blev det, den ser ut som en helt annan tröja. mycket snyggare!

p.s gillar att min klädstång blivit sne för att jag haft för mycket kläder på den..

blanc






Virkad väst - H&M conscious collection// virkad klänning H&M conscious collection // topp virkad rygg - Berschka (Barcelona) // transparent skjorta - monki // kavaj - H&M // tygshorts - H&M conscious collection // basic linne - Bershka

tror ni jag har snöat in mig på vitt? en aning kanske. Det började nog med att h&M släppte deras conscious collection i vitt och jag blev kär i alla plagg, det är så snyggt med vitt på sommaren till en solbränna! sen dess har min garderob fyllts med massor med vita plagg. det enda plagget jag suktat efter men inte fått tag i är dem virkade shortsen från kollektionen. Hittade ett par i Barcelona, i storlek 40! riktigt irriterande..

18

Man kan säga att det började lite kaosartat i lördags. 18 tjejer som skulle ha mat samtidigt är inte att leka med! jag sprang mest runt som en yr höna och kollade till allting. senare mot kvällen när vi hade käkat och allt var färdigdonat så kunde jag i alla fall slappna, av och då blev det riktigt kul! vi for på krogen vid halv 11 och hann precis före kön började flockas. Jag och sandra fick världens gulligaste presenter, haha.. alla hade gått ihop och gjort ett "bästis-paket" fullt med presentkort, chips, pengar till krogen och allt möjligt smått och gott, plus en liten söt text till varje present. Jag och Sandra hade svårt att hålla tårarna tillbaka! hahaha.. lyckad kväll!
 
t














leather shoes






Skor - Vagabond // Jeans - Mango // Linne - Berschka

behövde inte vänta länge på skorna jag beställde från Nelly. Dem var mycket snyggare i verkligheten än på bilderna! är supernöjd. Kläderna på sista bilden är lite shopping som jag tog med mig hem från barcelona.

födelsedagsoutfit


virkad väst - H&M // Shorts - Gina // Pilotisar - Clas Ohlson (!) // Skor - Vagabond

Skulle egentligen publicera detta i lördags, men det var i alla fall det här jag hade på mig när vi var hos mig och käkade middag och firade min och sandras 18års dag! körde på svarta trasparenta strumpisar undertill för att det inte skulle kännas så naket. Har letat ganska länge efter ett par snygga pilotbrillor, och hittade dem perfekta paren på Clas Ohlson i Kiruna, roligt nog.. hade dock inte på mig dem under kvällen :)

after party


BH - lindex // After party - (på frisörsalongen)

Lite nytt från lindex och stinas. Har letat efter den här rosa flaskan jättelänge, den är så sjukt bra!! ett hett tips från mig. Den passar perfekt till torrt och slitet hår, som mitt.. när man använt det känns håret hur lent och mjukt som helst. Den kostar 300 kr, men är värd varenda krona! 

Barcelona

Jag har varit lite stressad den senaste veckan eftersom jag hade ganska mycket att göra innan helgen när jag firade min artonårsdag, så har inte hunnit skriva någonting om barcelona. Men det var i alla fall superhärligt! dock så är det ju inte riktigt sommarsäsong där nere heller så det blåste kalla vindar ibland, men det var soligt nog för att jag skulle bränna mig riktigt ordentligt.. det blev lite shopping också, hittade en mango-outlet butik i La roca village, mina ögon lös upp som ett barns på julafton. Nästan allting var hälften så billigt, hittade en supersnygg äkta läderväska med fransar förhalva priset!

Vi bodde hos min faster och hennes mans hus som dem håller på att bygga, så himla mysigt var det. öppen planlösning och hur stort som helst, och med en utsikt som inte går av för hackor. Har fått en ny dröm om att köpa hus utomlands i framtiden...
































RSS 2.0