ear cuff

Jag blev inspirerad av bilder från nätet och snickrade ihop egna ear cuffs här om dagen. Lite annorlunda och jäkligt snyggt! På ögonlocken har jag mixtrat med färger från 120-paletten från eleven.







7. mina bästa vänner


victoria israelsson - Victoria har jag varit kompis med ända
sen jag kunde gå för första gången. Hon är lika knäpp som jag
och vi har lika dålig humor! Vi kan skratta åt allt och blir alltid
lika irriterade för samma sak. Victoria kan jag berätta precis
allt åt och vet att ingen annan kommer få reda på det. Hon är
äkta från insidan och ut och skulle aldrig svika en vän!


Sandra Johansson - Jag och Sandra har varit kompisar sedan tidernas begynnelse.
Hon är en väldigt rolig person, dels för att hon lyckas kläcka ur sig lite korkade saker
då och då och dels för att hon är lite galen! Hon är omtänksam, står för vad hon tycker
och låter ingen ta henne i andra hand. man har alltid roligt när man är med Sandra, vad
man än gör. Man kan prata med Sandra om allt och hon vet verkligen hur man bjuder på sig
själv!


Lisa Turdell - Lisa är faktiskt mycket sötare i verkligheten än på bilden.
Hon är en tjej som är positiv och går runt med ett leende på läpparna som
nästan alltid smittar över sig på andra! Jag avundas hennes glada inställning
till allting, när man själv går runt som ett spöke på morgonen är det Lisa
som kommer på att bjuda hem en på våfflor och sylt. Hon är en genomsnäll
person som bryr sig om sina vänner och gillar vitt vin och röda läppar!




jessica Ågren - jessica är fäst vid sötsaker och annat ätbart som till exempel
kaksmet, som ni ser på bilden. En riktig livsnjutare!  Jag och Jessica är ganska
lika varandra. Vi råkar på något sätt alltid köpa likadana kläder utan att veta
om det. Vi båda är lika lata i skolan så vi använder varandra som ursäkter
till att skippa lektioner, om en av oss inte går på matten gör inte den andra
heller det.. Vi båda är sockerberoende och försöker ständigt följa godislöften
och träningscheman som aldrig funkar. Hon är snäll och omtänksam, man får
alltid skratta när man är med Jessica!


Dea Didic - Man skrattar alltid i närheten av dea, antingen med
eller åt henne. Dea är alltid snäll och tänker på sina vänner, hon
lämnar aldrig någon utanför. Hon är galen och vet hur man släpper
lös och hon kan ibland vara lite sött förvirrad för ingenting. Även
denna brutta har en åsikt som hon står för, så försök inte överrösta
henne i en diskussion för det är omöjligt!

high on wine

I lördags drack vi vin och åt ost och kex hos fröken Johansson, väldans trevligt hade vi det. Senare på kvällen åkte vi till hundklubben på party och dansade tills benen gav vika och svetten rann hejdlöst. Fyra fotvrickningar senare åkte jag hem med ett leende på läpparna. Jag hade så himla kul med alla mina tjejor, vi hade en kanonkväll!
 





sparkle

Jag trivs så himla bra i mitt bruna hår, ångrar inte en sekund att jag färgade bort det blonda! när man har blont hår är det så lätt att hudfärgen ser orange ut. Speciellt på mig eftersom jag knappt har pigment och blir orange/rödbränd istället för brun... men vad gör man när man fått skandinav-hy.
Nu tänkte jag hoppa i skorna och fara iväg på stan med Dea och Jessica, vi tänkte leta efter glitterögonskuggor och annat roligt!


eat it up nom nom


Hade tänkt knata runt i världens snyggaste fransjacka till våren. Så det får gärna bli lite varmare nu!

I feel it in my fingers




ciao bello

Av någon anledning pratar vi alltid om mat i skolan. Speciellt när vi e hungriga, vi sitter och frestar oss själva tills vi nästan dreglar. Då kom jag och tänka på hur himla gott det är med mozarellasallad, har aaaalltid älskat det. Så jag var tvungen att be mamma köpa ingridienser så jag kunde göra en idag. Ett av jordens underverk till människan...


RED

jag har nog väntat i över två månader på dessa skor.. men nu är dem mina, och dem passar dessutom. Sån tur brukar jag aldrig ha! det är så jäkla irriterande att man kan ha typ storlek 35 på nellys jumboskor och 38 på en annan affär. Varför kan inte storlekarna vara angivna i mått istället??




5. Vad är kärlek?

kärlek kan vara till en människa, en sport, ett djur eller till och med ett klädesplagg. All kärlek är olika men i grund och botten handlar det om samma i princip samma sak. Man kanske mår bra av att åka till fotbollsträningen och längtar tillbaka även fast man just var där. Man mår bra av att vara i personens närhet och längtar efter han eller hon även fast man just setts. Man mår man bra av att vara med sin hund och längtar efter att få komma hem till den efter skolan eller jobbet. Man mår bra av att ha på sig sin snygga klänning och längtar innerligt tills man får använda den nästa gång.
det är kärlek!


make up store

Jag har fått en förälskelse i make up-stores läppstift, och allt deras smink förövrigt också. Det är så jäkla snyggt att ha naturlig sminkning i ansiktet och ett par färgglada skrikiga läppar till det! Jag brukar annars aldrig prioritera att lägga pengar på dyrt smink, men nu fick jag två presentkort på kicks i julklapp som jag kan spendera utan dåligt samvete.
Jag fick även en 88palett från eleven med ögonskuggor i regnbågens alla färger. Ingenting jag kommer använda till vardags, men när det vankas fest ska det bli skitkul att mixtra med färger på ögonlocken! Jag ska bara investera i en bra ögonskuggspensel. Det är väldigt skönt nu när jag har presentkorten, för nu kan jag köpa allt inom sminkväg som jag aldrig annars hade lagt pengar på.









3. Mina föräldrar


Min mamma bor här i Gällivare med mig, sin sambo Patrik och ett av mina syskon, Victor. Hon jobbar på NTT som revisor åt ett 20-tal killar som alltid hittar på lite halvknäppa saker. Hon är en snäll och rättvis mamma, men som lätt blir på lite mindre bra humör om hon är hungrig, eller om hon måste skjutsa mig någonstans. Därför ser jag alltid till att mata henne innan jag ska be om en tjänst! Hon tränar ofta och är ingen soffpotatis utan gillar att vara ute och promenera med vänner. Helst Sandra johansson's mamma, så dem kan skvallra om allt deras döttrar gör! på helgerna far hon ofta till hennes och Patriks nybyggda härbre i Korpilombolo och kopplar av. Vill man göra henne glad så ska man låta henne gå på IKEA en hel dag, för precis som jag så gillar hon inredning. Vi båda är lika svaga för hundvalpar, dock så tål hon inte hundar vilket har resulterat att vi nu är fast med 4 allergivänliga pudlar som inte är valpar längre. Men vi gillar dem lika mycket ändå!



Min pappa är ganska galen, har nog fått lite av min knäpphet av honom tror jag. Sist jag kollade så äger han företaget Mecon AB i luleå som designar och ritar konstruktioner åt bl.a LKAB och MK3. Han är en äventyrare som vill att saker ska hända hela tiden och är inte rädd för att ta chanser för att uppnå det han vill. Detta har också resulterat i ett antal nära-döden-upplevelser, men han låter inte det hindra honom för fem öre. Efter att han krockat med sin bil och nästan dött sa en läkare till honom att han förmodligen inte kommer kunna gå igen. Men han är envis, så idag springer han omkring som om det aldrig hade hänt. Efter att han fått cancer i halsen och knappt kunna äta, är han nu frisk som en nötkärna och har dessutom gått ner till vikten han hade när han var 25, kan man tro i alla fall. För några veckor sedan åkte han på en spontan resa till Brooklyn med sin nya sambo och köpte vigselringar, så nu ska han även gifta sig. Och flytta till Luleå med sin fru, OCH bli pappa igen. Så jag ska få ett syskon!



Han har en förkärlek till allt med motor och hans stora intresse är dragracing. På somrarna turnerar vi runt I sverige och far på olika dragracingtävlingar, I somras premiärkörde han sin nya dragracingbil och var med i en TV-serie på TV4-sport som handlar om dragracing. Utan att jag tänker på det så inspireras jag nog väldigt mycket av min pappa, man har aldrig tråkigt när man är med honom, och då menar jag aldrig. Vi är väldigt lika och vill uppnå ungefär samma saker med livet.



torsdag

Igår när jag stod och väntade på skjuts hem från skolan så dök helt plötsligt en gubbe upp bakom ryggen på mig och började föra en livlig pratstund. hahaha så himla rolig, man märkte att det var en sån där ensam gubbe som inte har så många att prata med för jag hann inte svara på ena frågan innan han ställde en ny.. han kanske hade rymt från ålderdomshemmet eller något, vad vet jag.

Gubbe: hej tjejen!
Jag: hejhej
Gubbe: nå går du i skola? vilket program går du?
Jag: samhällsprogrammet
Gubbe: Jaha nå då kan du bli sån där psykolog? vad vill du bli när du blir stor?
Jag: mjaaa det kan jag väl men..
Gubbe: Gillar du hästar??
Jag: Njaaa-
Gubbe: nå har du nån boyfriend då?
Jag: Jo
Gubbe: Har du några ungar då?
Jag: nej inte ännu jag...
Gubbe: Ja då är det bara att börja producera! ojoj jag har fått så ont i knät som målvakten i HV71. gillar du hockey? vad har du för intressen?
Jag: Ja kollar ibland men...
Gubbe: Nånå tjejen kör försiktigt, hejdå! *promenerar mot parkkiosken*

hahaha söt gubbe... Idag tänkte jag fara förbi kicks och köpa penslar och lite annat, och sen försöka tvinga mig själv att orka springa på löpbandet. Inte lätt, men det ska gå.


Mönstrat

Jag älskade tyget på shortsdressen som finns att köpa på h&m. Det enda nackdelen med en shortsdress är ju att den inte går att variera så mycket, och är svår att "klä ner" och att ha det här mönstret från topp till tå kanske blir lite mycket. Så jag gjorde om den till ett par byxor och ett linne, så man kan matcha med lite olika plagg till.


nytt



Vit topp - jive // Djurmönstrad topp - mondo

native american

snart har jag nog med fjädrar för att klä ut mig till indian, lessnar inte på dem! Dem här gjorde jag någon gång i veckan.






Magaluf

Igårkväll var jag hos Lisa och planerade det som vi har planerat nästan hela veckan, våran resa till Magaluf! Det bara pirrar i magen när jag tänker på det, 10 tjejer i spanien med all inclusive i en vecka. kan det bli bättre?
 7500 kr kommer det gå på, men eftersom vi har all inclusive och slipper betala mat eller dricka så känns det som att det är värt priset.







RSS 2.0