cross

hemmagjort korsörhänge!lördag

jag och anna matchade..

Lisen och jag

ett minne blott

Nu sitter jag och väntar på att Markus ska komma hem från jobbet så vi kan åka förbi stan och hämta ut en skjorta från jive och ett paket från nelly. Jag la undan skjortan i fredags, men jag glömde att hämta ut den.. så med min tur är den väl ett minne blott nu! Jag är så jäkla glömsk. Det kan bero på att båda mina föräldrar har ett senilt anlag och är homozygota. Vilket gör att jag inte hade någon chans att skonas... det märks att jag har lite för mycket naturkunskap i mitt huvud nu.

turquoise

har jag sagt att jag gillar ringar? nehe men nu vet ni det! Det är så jäkla snyggt. ringarna på bilderna har jag snickrat ihop själv.alice

våran hund är så himla söt ibland. riktigt dumsöt!


sitter fint ovetande om skräpet på nosen..


här skäller hon helt plötsligt och skrämmer mig så jag hoppar till och bilden blir suddig


hoppar och busar med blixten på kameran... hahaha. sen kom hon på att hon var rädd för blixten och gick och gömde sig under köksbordet och såg allmänt besvärad ut när jag kom nära


"döda mig inte"


hon förlät mig för blixtarna och började fjäska som vanligt med att slicka på handen


mmm vad gott med hand


slick slick slick slick


15 timmar senare....


home-made

här kommer en suddig bild på två örhängen jag just snickrade ihop! kommer självklart inte använda dem tillsammans, tänkte ha ett i taget i mitt högra öra eftersom jag har min sidecut på den sidan och oftast har allt hår på andra sidan. Fjädrarna tog jag från ett par andra örhängen, och konnitarna är från ett halsband.

september/oktober

man har så jäkla kul med dessa pinglor!!!

vi klarade oss helskinnade i alla fall

Jag har varit lite död på bloggfronten ett tag, har fullt upp med skolarbete. Jag längtar tills min bokanalys är färdig så jag äntligen kan ha ett liv igen..

I helgen for jag med några tjejer till luleå över dagen och shoppade. Vi mötte upp Joanna och min tremänning och Victorias kusin, Fernanda, som följde med oss på shoppingrundan. Jag köpte inte så mycket eftersom jag var dit för två helger sedan, men det var kul att få komma bort från Gällivare och ha kul med mina tjejor ändå! Vi tog tåget dit, dock så vet jag inte om det var en sån bra idé med tanke på mina flummiga vänner?... Vi fick bråttom in i tåget när Victoria självklart fastnar med jackan i tågdörren och inte kommer lös, och på vägen hem fick vi dåliga platser så vi böt vagn och var nära att kopplas bort från gällivaretåget för att luffa ner till göteborg på ett annat spår.. Men vi klarade oss helskinnade i alla fall!

Jag köpte mest basplagg och bra-att-ha-kläder, som linnet från gina och vanliga blåa jeans. Jag har inte köpt ett par jeans på över ett år, men dem här var skitsnygga! dem satt som ett smäck eftersom dem var så stretchiga. Inga småpösiga veck på vaderna heller som jag alltid måste sy in på stuprörsjeans. Färgen var lite knalligare än vanliga blåa jeans också. Perfekta!!
RSS 2.0