rapport från luleå på julafton

det blir lite torrt här nu eftersom min dator har somnat in, tyvärr.. och det är på den jag har alla bilder. Lägligt nog så har våran stationära dator fått virus och är inne på service, så den kan jag inte helller använda.  återkommer med en julklappsspecial när jag lyckats få liv i någon av datorerna!

2. Min första kärlek

Den här frågan är ju alltid lika svår. Klart jag har haft romanser och varit kär förut, men det har liksom aldrig blivit något långvarigt. Så min första kärlek stavas Markus Rinnefeldt Mattsby, ursprungligen bara Markus Mattsby.

Våran historia började lite ironiskt. Markus frågade sin trogne vän Daniel Samuelsson på skoj om han inte kunde hitta en redig tjej åt honom. Han rekommenderade Sarah Andersson på bilddagboken, det hela var liksom lite oseriöst. Nån vecka senare stod jag och Victoria stod utanför kioskpiraten tillsammans med en stor folkmassa av döhäftiga epakillar (javisst) och roade oss med att kolla på Danne's one-man fylla. Efter ett tag rullade en ful knallgul epa in på parkeringen 10 meter ifrån oss och daniel vinglade dit och pratade med Killen som körde, som jag nu efteråt vet var markus. Jag kollade en sekund på bilen och tänkte inte mer på det utan vi satte oss i bilen igen och rullade vidare. Han såg mig men jag såg inte honom.
Dagen efter la Markus till mig på msn och började skriva, Det ironiska är att medans vi höll på att skriva med varandra så sa mamma plötsligt en dag att vi ska flytta till Gällivare, efter att ha bott i samma hus i kullen i 15 år. Och det visade sig att huset vi skulle flytta till låg en gata ifrån Markus hus. Hur stor är chansen? känns lite som ödet.
Jag blev utelåst klockan 2 på natten en gång och som den gentleman markus är erbjöd han sig att komma hem så jag kunde komma in till honom. Sagt och gjort, vi träffades och allt var sådär pirrigt och nervöst som det alltid är första gången man träffas. Man vet inte riktigt vart man ska ta vägen. Vi har haft våra ups and downs och ibland har jag trott att allt ska gå åt skogen, men vi står starka ännu efter 2 år.
Jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar dig gubben :)1. Om mig

ja vad ska man säga, jag är en person med stora ambitioner! De som känner mig bra och har lyckats knäcka min fasad skulle nog beskriva mig som lite knäpp. Som till exempel min pojkvän lyckats göra. Tur att vi är lika knäppa båda två i alla fall. Det tar ganska lång tid innan jag släpper folk nära inpå mitt liv, därför kan nog en person som känner mig lite ytligt beskriva mig helt annorlunda än en person som känner mig bra. Jag skulle nog beskriva mig själv som en kreativ hudkrämsberoende tjej i sina bästa år som gillar att partaja lite då och då. Jag gillar att göra smycken och älskar mode, Fast jag mixar det med en gnutta av min egna lite utstickande smak.
Jag bryr mig mycket om alla runt omkring mig och skulle aldrig få för mig att göra något som skulle göra en annan person arg eller ledsen, för jag försöker att alltid tänka på konsekvenserna med varje litet steg jag tar i denna värld. kanske är jag för snäll ibland. Jag tror att jag är en ganska bra människokännare, för jag brukar kunna läsa av vad folk tycker och tänker även fast dem inte säger det. Så försök inte ljuga för mig!! hehe. 

och sist men inte minst får jag inte glömma, min dolda talang: yxkastning! Jag var nog en viking i mitt förra liv för jag dominerade med yxan ända sen första gången jag testade på det på våran klassresa i sexan. Jag var till och med bättre än yxkastnings-läraren! Inte för att jag vet när jag ska ha nytta av den talangen, men jag kan ju i alla fall skryta om att jag är bra på någonting...

listornas lista

Tänkte att eftersom jag är så dålig på att uppdatera lilla bloggen ibland så ska jag fixa något som jag kan skriva med jämna mellanrum, nämligen listan från 1 till 30 men en massa onödig men halvroliga grejer att veta om mig och mina nära. Fast jag kommer bara skriva om de sakerna jag tycker är kul att skriva om, och ska försöka hålla mig från att skriva noveller om varje punkt för det vet jag själv att det är lite jobbigt att läsa. here we go!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

 

blondette

är det bara jag, eller är jag en vilsen själ som aldrig kan bestämma mig? ja jag trodde väl det. Jag vill ha brunt hår nu, för det är ju så himla svårt att få blonda hår som man vill.. Det jag har viljat ha jättelänge är en naturlig ljusbrunfärg med ljusare slingor, så har insett att det är lika bra att färga håret mörkare och göra slingor efteråt istället för att försöka göra mörkare slingor i mitt ljusa hår. Det ser bara knäppt ut. Det lär väl inte dröja länge innan jag ändrar hårfärg, för när jag väl har fått nåt i huvudet så velar jag inte fram och tillbaka utan jag går till action, som ni kanske har märkt. Kan vara både positivt och negativt !


bild lånad från google

juletider

Idag har vi haft fruktsallads-onsdag på fjällnäs, precis som förra onsdagen. Det börjar bli en vana, en bra sådan! fruktsallad är ju inte så himla onyttigt ändå, beroende på vad man har som tillbehör.. behöver ju inte skylta varje gång med att vi har krossad choklad och grädde till, hehe. Imorgon ska vi ha en 10 minuter lång powerpointredovisning om Intersport inför ca 5-6 företag i gällivare. Måste memorera allt jag ska säga. kul!! längtar

cheers to the freakin weekend

du är allt bra du rihanna!red heels

Har köpt ett par skor som jag nog aldrig trodde att jag skulle kunna gilla. Dem är sådär fulsnygga och robusta som man kan matcha till något flickigt och sött. Gillar att dem är röda också, lite utstickande färg. Döläckra!! 


dreamcatcher

nygjort fjäderörhänge


eclipse

Igår kväll såg jag den nyaste Twilight filmen, eclipse, den var mycket bättre än tvåan! Jag hade nästan börjat tappa hoppet eftersom det alltid brukar vara så att första delen av en film är bäst och sen blir uppföljarna bara dåligare och dåligare, och till slut så överdrivna att man nästan spyr. Men inte den här gången. Det är något speciellt med twilight som gör att jag känner mig som en nykär 13 åring efter jag sett filmen. Det kommer väl en fjärde film också, någon som vet?I helg är jag pojkvänsfri vilket betyder att jag ska släppa lös och festa hela natten lång!!
hehe skoja bara markus.. där blev du nog lite nervös. Jag har bestämt mig för att ha en tränings-och-nyttighets-helg eftersom det har varit lite dåligt med sånt på senaste tiden. Så idag dammade jag av mitt löpband och tog en springtur, känns alltid lika skönt efteråt!

RSS 2.0