live från mantorp

jag sitter just nu i husbilen på mantorp park, trött som bara den och svettas som en gris. Nu har pappa kört klart för i helg, bilen fick sladd idag på andra repan och for över på den andra bilens körfält.. det var på rövhåret att han inte drog rakt in i muren på sidan av banan eller åkte in i den andra bilen.. då hade det inte slutat så värst fint!
Jag har sprungit runt med filmkameran i högsta hugg, fick i uppgift att filma varje repa eftersom dem var så kort om folk. men just den här repan filmade jag inte, såklart... filmen finns dock på facebook i olika upplagor, kanske länka dit någon gång när jag inte  håller på att dö av värme-svallvågor för nu måste jag ut i friska luften.

imorgon åker vi vidare in till stockholm och bor hos min faster ett tag, men när jag blir less kommer jag hem och då slänger jag upp en bildbomb från helgen.
adjö!


beslutsångest

jag är hemma i tryggt förvar, dock känns det som att jag har förlorat några hjärnceller där borta i piteå. Vi for till luleå en sväng på fredagen och shoppade lite, det kliade i fingrarna för mig och sandra kan man ju säga, vi har väntat på att få åka dit hela veckan. Varför blir man så glad av att shoppa? Jag kom i alla fall hem med 2 bandeau-bh:ar ett par beiga höga shorts och ett svart/vit mönstrat linne från h&m. Ganska skönt att jag inte slösade så mycket pengar ändå, så slipper man ha shoppingångest..
I pite pubade vi fredag-lördag och dansade så svetten rann, Sammanfattar det som en självklar kul helg!





Nu återstår bara att bestämma mig om jag ska följa med pappa till stockholm på dragracing i helgen som jag sa tidigare.. Dem ska vara borta över två veckor eftersom att dem åker direkt till norge på en till dragracingtävling efter vi varit i Stockholm. Alternativet är att jag flygliftar hem när jag blir less, får se! Eftersom det är i princip höstväder här så hade det varit gudomligt att få åka söderut och se solen. Men jag får så dåligt samvete om jag åker eftersom att min kära markus fyller år när jag är borta.. Även fast han säger att det inte gör något och vill att jag ska åka så vill jag ju vara här och fira min nittonåring! beslutsångest.. Får väl helt enkelt ta att flippa ett mynt och se vad ödet bestämmer.


dragracing

Jag är fortfarande sjuk, vad är felet? har tappat hoppet. Till helgen hade jag tänkt sticka till piteå med sandra och leva loppan, hoppas på att man får se fler skymtar av solen där än här! mitt försök att sola idag blev inte så jäkla lyckat. När jag la mig ner på solsängen så blev det molnigt så jag gick in, sen när jag kom in blev det soligt igen så jag gick ut och när jag la mig på solsängen blev det molnigt på tre röda igen och så vidare och så vidare i all oändlighet..

Imorgon tänkte jag fara en sväng på Grand hotel och kolla på premiären av ett racingprogram på tv4 plus som pappa och hans racingteam är med i, fick reda på det för bara några minuter sen när jag läste följande text på deras facebookgrupp.. vad vore livet utan facebook? ;)

"Dragracing på Grand hotell i Gällivare.

Nu på onsdag 18:00-20:00 kommer Erik Andersson med Team Snowfreaks från Gällivare att vara på Grand Hotell, visa upp den nya dragracingbilen och premiären av den nya serien Racers kommer att visas.

Svensk dokumentärserie - om människorna inom världens snabbaste motorsport, dragracing. Serien följer tre team från olika delar av Sverige, de leds av eldsjälar med spännande och utmanande liv och intressanta historier att berätta."

Om två helger tänkte jag hänga med på en tävling i mantorp (utanför sthlm) , förut följde jag och therese alltid med på tävlingarna runt om i sverige, men de två sista sommrarna har det bara inte blivit av. Ska ta och bättra mig för det är skitkul att vara på dragracing.



nelly

nelly.se har alltid bra tidsfördriv med sina tävlingar. rösta på min sko!!

 

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!
www.nelly.se


prosit

nu har jag varit sjuk i en vecka och jag orkar fan inte mer! klagomål hit och klagomål dit, för all del. Men det kan inte hjälpas, jag har nog fått något slags sandra-johansson-syndrom när jag aldrig blir frisk! hehe skämt och sido sandy ;) men det är tyvärr den enda förklaringen jag kan komma på just nu.




panta mera

från örhänge till ring med en gnutta fantasi..


  


och från armband till örhängen med lite magi!




haha jäklar vilket rim. adjö!


home-made

I förrgår åt jag årets första våffla med hjortronsylt på toppstugan, om den var välbehövd... Tack för dem goda våfflorna vanne-våffelgräddare!! jag hann även med att köpa en jeansjacka på min måste-göra-saker-dag jag hade för ett tag sen, kanske inte ett sånt stort måste men jag har suktat efter en ljus sliten jeansjacka länge och cheap monday's jacka som såg lite skönt 90-tal ut föll mig precis i smaken. vid det här laget vet ni att jag har sytt om och fixat och donat med den, så behöver egentligen inte skriva det.
voila!


sommaren är kort

Fyfan vad skönt det är att inte jobba! Mina tre veckor på äldreboendet är avklarade och jag har märkt hur himla mycket man hinner med på dagarna när man varken går skola eller jobbar. märks att det är ett tag sen man hade sommarlov.. Igår hann jag till exempel fixa en brun skinnbit till min gladiatorsko som hunden bitit sönder, köpa färg till min skinnjacka som bleknat, växla pengar på banken, övningsköra och har även hunnit med att bli stoppad av polisen. Någon gång måste ju vara den första, varför inte andra gången man sitter bakom ratten i en bil... Som tur vad hade jag inte tagit någon sluring innan bilfärden.
Klippt gräsmattan hos pappa har jag också gjort. Jag kunde svalka mig med hur många magnumglassar jag ville från frysen! Han har gjort ett klipp, tydligen har han och hans kompisar hittat roadkill-glass på sidan av vägen som leder till stallet här i gve. En kartong med ca 50 magnumglassar med smakerna magnum almond, white och gold hade antagligen ramlat av en lastbil som skulle leverera glassarna till respektive affärer... Så vi har alltså magnumglassar sammanlagt värda över 1000 kr i frysen. Varför har jag aldrig sån här tur??





this is my united states of whateva!

när jag först såg den här skjortan var det ingen tvekan om vem den tillhörde. Jag har förmodligen en liten crush på den amerikanska flaggan. Det stod Sarah Ingela Andersson skrivet med osynlig text över hela skjortan, såna här chanser kan man helt enkelt inte låta gå till spillo. även fast man egentligen inte har råd att beställa den.... att den var stor som ett hus gjorde heller ingenting, rejsade bara igång symaskinen så nu ser den ut såhär. fick med en ny frilla på köpet också!





RSS 2.0